Ekonomi/Finans

2023-02-03

Projektcontroller till internationellt företag i Solna!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre) 2023-03-02 | 20 dagar kvar

   Är du intresserad av controlling? Är du dessutom vass i SAP och vill jobba i en internationell och utvecklade miljö? Då kan vi ha det perfekta uppdraget!

   Vår uppskattade och fina kund söker nu en Projektcontroller till sitt finansiella team. Vår kund är globalt ledande inom teknik och hemelektronik med huvudkontor i Solna. Företaget har funnits i Sverige sedan 1893 och har idag strax över 4000 medarbetare på ett 40-tal orter. Här får du möjlighet att arbeta på ett stort bolag i tillväxt, som dessutom är en uppskattad uppdragsgivare för flera av våra nuvarande konsulter.

   Som Projektcontroller kommer du att ansvara för den ekonomiska aspekten i projekten och du kommer ha ett nära samarbete med den kommersiella projektledaren och den operativa projektgruppen. I rollen kommer du att ansvara för att utföra korrekt och tydlig analys av de finansiella aspekterna av dina projekt i syfte för att hjälpa projektgruppen att maximera operativa och finansiella prestationer.

   Detta är ett fint konsultuppdrag på ett år med omgående.

   Arbetsuppgifter

   I rollen som Projektcontroller kommer du bland annat att arbeta med dessa uppgifter:

   • Månatlig kontroll/övervakning och rapportering av faktiska kostnader i ett projekt
   • Säkerställa all relaterad lokal projektrapportering och kontrollaktiviteter
   • Stödja projekt i lokal inköpsverksamhet
   • Stötta upp vid månadsbokslut
   • Hantering av leverantörsreskontra

   Är det dig vi söker?

   För att trivas och göra succé i denna roll ser vi gärna att du har en masterutbildning inom ekonomi och har god förståelse för redovisning samt entreprenadkontrakt. Vi ser gärna att du kommer från en internationell organisation där du har förmågan att kommunicera och skapa goda relationer internt och externt på engelska. Vidare söker vi dig som är en lagspelare och som motiveras av att ge kvalitativa resultat inom deadlines och arbetar gärna i en dynamisk organisation och miljö. Du är också självgående och tar ägarskap i olika frågor och löser frågor med initiativ. Det blir också viktigt att du är systemvan där du gärna får ha tidigare erfarenhet av SAP samt goda kunskaper i Excel.

   Arbetstid/Varaktighet

   Omfattning: Heltid
   Placering: Solna (med möjlighet att jobba hemifrån visstid).
   Start: omgående tom 31/12–2023 med god chans till förlängning.

   Stämmer beskrivningen in på dig? Sök tjänsten så snart som möjligt, urval sker löpande!

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.