Ekonomi/Bank/Finans

2019-01-24

Projektekonom till internationellt bolag!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du arbeta som projektekonom på ett stort internationellt bolag i Arenastaden i Solna? Har du erfarenhet och vill fortsätta utvecklas inom området? Skicka då in din ansökan redan idag!

   För ett konsultuppdrag med start omgående söker vi nu en driven och noggrann projektekonom till vår spännande kund. Bolaget sitter i fina lokaler i Solna vid Arenastaden. Företaget finns i närmare 200 länder och har ca 5 000 medarbetare i Sverige.

   Det här är ett uppdrag där du blir anställd av Placera Personal och arbetar ute hos vår kund. Uppdraget är till en början på 9 månader på heltid med goda chanser till förlängning. Du kommer att tillhöra ett team på 5 personer med blandade kompetenser vilka kommer också att kunna ge dig en bra upplärning och support när du börjar.

   Arbetsuppgifter
   I din roll som projektekonom kommer du att få arbeta brett med ekonomiuppgifter, dina ansvarsområden kommer bland annat att vara:

   • Löpande projektredovisning, inklusive fakturering och uppdatering av projekt i SAP och andra system.
   • Uppföljning av det ekonomiska resultatet i projekt. Både löpande och i samband med att projekten stängs. 
   • Annan ekonomiadministration, inklusive bevakning av kundfordringar mm.
   • Delta i utvecklingen av processer och framtagande av rutiner.

   Kvalifikationer

   • Du har en ekonomiutbildning på lägst högskolenivå. 
   • Något års arbetslivserfarenhet i en tjänst som ekonom eller motsvarande.
   • Vi ser att du har goda kunskaper i Microsoft Office, särskilt Excel.
   • Erfarenhet av SAP, är meriterande men inget krav.
   • Du kommunicerar med enkelhet i tal och skrift på svenska och engelska.

   För att trivas i rollen som projektekonom hos vår kund är du en person med ambitioner att successivt utvecklas i din arbetsroll och känner dig sporrad av nya arbetsuppgifter och utmaningar. Vidare letar vi efter dig med en positiv inställning och god förmåga att samarbeta. Som person är du även noggrann och analytisk och vågar ta egna initiativ. 

   Arbetstid/Varaktighet
   9 månaders konsultuppdrag (med stor möjlighet till förlängning).
   Start: Enligt överenskommelse, dock önskvärt senast den 1 mars.
   Heltid 40 h/v
   Arbetstider: Kontorstider Mån-Fredag med möjlighet till flex.
   Placering: Solna

   Intresserad av tjänsten?
   Sök tjänsten redan i dag. Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Nyckelord: projektredovisning, projektekonom, ekonom, ekonomiassistent, SAP