Ekonomi/Finans

2022-07-19

Projektekonom till Siemens Healthineers!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du ny i din karriär och vill utvecklas inom ekonomi? Vill du dessutom arbeta på ett internationellt bolag som präglas av en härlig team-känsla? Då ska du läsa vidare!

   Vi söker för långt konsultuppdrag en projektekonom till vår uppskattade kund Siemens Healthineers, i Solna. Siemens är ett globalt teknikföretag som har stått för ingenjörskonst, innovation, kvalitet, pålitlighet och internationalisering i mer än 165 år. De är verksamt i mer än 200 länder, med fokus på områdena elektrifiering, automation och digitalisering. I Sverige har företaget funnits sedan 1893 och har cirka 4 200 medarbetare på ett 40-tal orter med huvudkontor i Arenastaden, Solna.

   Rollen

   I rollen som projektekonom kommer du arbeta brett med order och projekt samt jobba med ekonomiadministration. Det här är en roll som är perfekt för dig som är nyutexaminerad ekonom med viss erfarenhet inom ekonomiområdet. Du får möjlighet att jobba på ett stort internationellt bolag med goda utvecklingsmöjligheter.

   Detta konsultuppdrag är på heltid med start i mitten av augusti till och med 12 månader framåt. Där du kommer bli anställd hos oss på The Place men arbeta på kundens kontor i Solna där det erbjuds arbete både från kontoret och hemifrån

   I din roll som projektekonom kommer du att få arbeta brett med ekonomiuppgifter, dina ansvarsområden kommer bland annat att vara:

   • Skapa och upprätthålla order och projekt i SAP, lägga beställningar i SAP, bevaka beställningar och säkerställa leverans
   • Fakturering av projektorder
   • Bevakning av kundfordringar
   • Vara med i utvecklingen av processer och framtagande av rutiner
   • Generell ekonomiadministration

   Dina tidigare erfarenheter

   För att passa och göra succé i rollen ser vi att du har:

   • Gymnasial utbildning inom ekonomi, det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning
   • Du får gärna vara nyexaminerad men då önskar vi att du har skaffat dig någon form av arbetslivserfarenhet inom ekonomiområdet
   • Goda kunskaper i Officepaketet, speciellt Excel
   • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

   Vem är du?

   Vi ser gärna att du är noggrann, analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är nyfiken, har en stor vilja att lära dig mer och du längtar efter att utvecklas i din roll som projektekonom. Du tar egna initiativ och det du inte vet idag tar du reda på. Du strävar efter att förstå processer och hur man kan använda affärssystem effektivt.

   Låter det här som något som passar dig? Sök rollen! Vi tar emot ansökningar löpande.

   Arbetstid/Varaktighet

   Arbetstid: Heltid, flextid
   Uppdragsperiod: Konsultuppdrag på 12 månader med start i mitten av augusti

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.