Kontor/Administration

2020-02-14

Projektkoordinator till spännande och viktig organisation!

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en projektkoordinator med en stor portion social kompetens och vill arbeta i en framtidsinriktad organisation? Skicka då in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

   Nu söker vi en projektkoordinator till en spännande arbetsgivarorganisation med kontor i Stockholm city där du får möjlighet till en bred och ansvarsfull roll!

   En del av jobbet innebär

   Du kommer dela din vardag med ett härligt och dedikerat gäng kollegor som är experter inom sina områden och där du kommer fungera som den sammanhållande länken. Som projektkoordinator kommer du bl.a. få driva ett flertal inplanerade projekt här framöver samt stötta upp i organisationen kring både rapportering, seminarier och andra interna event. Du är den som har kontakt med leverantörer och samarbetspartners och håller koll på budgeten.

   Eftersom du kommer ha flera parallella projekt igång kommer Excel bli din vän och därför behöver du ha goda kunskaper i programmet och vara den som har ordning och struktur i ditt arbete. I din roll kommer du att möta många olika människor med olika bakgrunder och du måste därför också trivas med många kontaktytor i en kommunikativ roll. Vidare kommer din förmåga att skapa goda relationer samt naturliga samarbetsförmåga att vara avgörande för hur du lyckas i denna roll.

   Vem vi tror att du är

   Vi söker dig som är driven, strukturerad och engagerad. Du har en positiv och lösningsfokuserad inställning och bidrar med servicetänk i alla led och kan arbeta självständigt. Vidare tror vi att för att lyckas i rollen krävs det en god organisationsförmåga, du är snabblärd och har en god prioriteringsförmåga och lätt för att skapa dig en överblick.

   Arbetstid/Varaktighet

   Konsultuppdrag på 3 månader med chans till förlängning
   Arbetstid: 8:30-17:00 (37,5 h/v)
   Startdatum: Omgående

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

   Vänta inte på bättre tider – intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas inom kort. Sök därför direkt!

   Nyckelord: projektkoordinator, projektsamordnare, event, projektkoordinering, projektassistent, projektadministratör