Försäljning/Marknad

2022-02-17

Projektledare inom marknad sökes till Irisgruppens i Stockholm!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du ha en bred roll inom marknadsföring och kommunikation? Och samtidigt vara med och bidra till att människor når sin fulla potential?

   Om du svarat ja på dessa frågor är du kanske Irisgruppens nya marknadsstjärna! Vi söker just nu efter en vass projektledare inom marknad till Irisgruppen huvudkontor i centrala Stockholm. I denna spännande och utvecklade roll kommer du ansvara för att koordinera marknadsföringsaktiviteter för Irisgruppens samtliga bolag.

   Om rollen som projektledare inom marknad

   I rollen som projektledare fungerar du som en stödfunktion till Irisgruppens tre affärsområden – utbildning, arbetsmarknad och jobbmatchning. Arbetsuppgifterna innebär många kontaktytor både internt och externt.

   Det är en koordinerande roll och du kommer få möjlighet att jobba både taktiskt, operativt, konsultativt och administrativt. Dina arbetsdagar kommer vara varierande och kan bestå av både planering av större kampanjer som genomförande av alla delar i dem! För att säkra bästa resultat och utfall kommer du ansvara för att analysera och utvärdera löpande aktiviteter.

   Teamet

   Du blir en del av marknads- och försäljningsteamet som leds av försäljnings- och marknadschef. Dina närmaste kollegor är en digital kommunikatör, en grafisk formgivare och tre kollegor inom försäljning och marknadsutveckling.

   Exempel på arbetsuppgifter:

   • Ta fram kampanjer, marknadsaktiviteter och material för olika målgrupper och syften
   • Ansvarig för löpande marknads- och kommunikationsaktiviteter
   • Textarbete. Allt från copy för webb, sociala media, annonser och foldrar till PR-texter och intranätartiklar
   • Ansvarig för löpande arbete kring databaser och utskick
   • Planera och genomföra event och mässor, både IRL och digitala
   • Projektleda utvecklingsprojekt tex inom webb, intern service eller med kreativ expertis

   Din bakgrund

   • Akademisk examen eller motsvarande inom marknadsområdet
   • Arbetslivserfarenhet av liknande roll
   • Kunskap om och erfarenhet av digitala plattformar
   • Mycket goda kunskaper i svenska samt engelska
   • Bakgrund av utbildningsbranschen och arbetsmarknadstjänster är meriterande
   • Ytterligare språkkompetens är meriterande

   Vem vi tror att du är

   För att trivas och göra succé i rollen behöver du vara strukturerad och organiserad. Du är förmodligen en duktig skribent med stilistisk förmåga, och en generalist gällande marknadsföring och kommunikation. Som person behöver du vara resultatinriktad och självgående. Du har inga problem med ett högt tempo, är prestigelös och vågar tänka utanför boxen. Vidare är du social och kommunikativ, som gillar att ha många kontaktytor och bygga relationer. Du är modig, hjälpsam, förnuftig, engagerad och en driven lagspelare. Du hittar utvecklingsvägar för att bidra till organisationens tillväxt.

   Känns rollen perfekt för dig? Vi hoppas det! Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2022-03-04.

   Ytterligare information

   Irisgruppen har i nuläget centrala lokaler i Stockholm City men kommer från 1 juli sitta i Liljeholmen.

   Detta är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde sker omgående eller mars 2022. Introduktionen sker gärna under mars månad, men flexibilitet finns.

   Om Irisgruppen

   Irisgruppens skolor och verksamheter finns i hela landet. Genom att skapa de bästa förutsättningarna för människor att nå sin fulla potential bidrar de till ett mer inkluderande samhälle, med minskad arbetslöshet och utanförskap. Irisgruppen eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

   Irisgruppen erbjuder dig ett utvecklande arbetsklimat och arbetsglädje!

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.