IT/Teknik

2020-04-20

Projektledare sökes till företag i Västerås

Västmanlands län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en duktig och engagerad projektledare som har flera års erfarenhet av att driva egna projekt och bidra till företags tillväxt? Sök då detta uppdrag som projektledare i Västerås

   Tjänsten

   Projektledare med 5-10 års erfarenhet sökes nu till företag i Västerås. Du kommer att arbeta med automation-projekt till verktyg- och industrikunder på den svenska marknaden och det passar dig som har erfarenhet av att projektleda och nu vill ta dig an och leda Substation. Företaget är en mindre organisation och har en trevlig och familjär stämning och deras mål är att fortsätta att växa sig starka. De levererar reläskydd och kontrollsystem till deras svenska kunder. Du kommer att arbeta både på engelska och svenska och därför krävs det att du är flytande i båda språken. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid 40 tim/v med start i slutet av maj fram till sista oktober 2020.

   Som projektledare ansvarar du för leveransen av Relay Protection & controlsystem och ser till att allt går enligt tidsplan samt har den kvalitet som krävs och att de uppfyller de ekonomiska kraven. Projekten är mellanstora och allt efter kundens önskemål gällande avtal, kvalitet, säkerhet och miljöfrågor. Projektledaren samordnar arbetet med kunder, underleverantörer och internt och rapporterar månadsvis projektens framfart. Du kommer bland annat arbeta i affärssystemet SAP.

   Projektgruppen består av Lead Engineer som ansvar för teknisk lösning och för att samordna ingenjörsarbetet), Elingenjörer, Relay Protection & Control engineer, MicroScada och RTU engineer samt testingenjörer.

   Kvalifikationer

   För att axla rollen som projektledare tror vi att du:

   • Har flera års erfarenhet från att ha arbetat med projektplanering där kontroller i SAP krävs.
   • Har god förståelse för Substation Automation och moderna Relay Protection och Controllerapplikationen.
   • Är flytande i svenska och engelska.
   • Har du erfarenhet av projektplanering i MS Projekt är detta meriterande.

   Personligt

   Som person är du driven, engagerad och självgående. Du har lätt för att samarbeta och bidrar med positiv stämning och bryr dig om dina arbetskamrater.

   I denna rekryteringsprocess behöver vi ha ditt cv och personliga brev både på svenska och engelska för att kunna bearbeta din ansökan.

   Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling