Sälj/Marknad/Kommunikation

2022-06-01

Projektledare till marknadsledande Brand Factory

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Säger du ”Yes, det fixar jag” och jobbar stenhårt för att lösa kunders utmaningar? Då kan du vara Brand Factorys nästa stjärna!

   Vi söker för rekrytering en Projektledare inom interiör och exteriör skyltning.

   Vår uppskattade kund Brand Factory behöver förstärkning till sitt grymma team av projektledare. Har du erfarenhet av branschen sedan tidigare? Eller en teknisk bakgrund som gör att du tror du skulle passa in i rollen? Det ser vi som positivt. I denna roll är dock inställning och vilja att lära viktigare än allt annat - Mycket kan du lära dig av dina duktiga kollegor!

   Om rollen

   Som projektledare på Brand Factory har du ett helhetsansvar hela vägen från anbud, genomförande till leverans, fakturering och uppföljning. Du kommer arbeta i ett otroligt kompetent och drivet team bestående av 14 kollegor som utgår från kontoret i Farsta (hybrid). Här välkomnas du till ett gäng med härlig sammanhållning där alla är hjälpsamma, lyhörda och har riktigt kul tillsammans!

   Det här är en direktrekrytering till Brand Factory där The Place ansvarar för rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt.

   Dina arbetsuppgifter

   Rollen som projektledare är både bred, utmanande, spännande och lärorik. Du kommer bland annat att:

   • Upprätta projektplaner
   • Förhandla med underleverantörer
   • Leda och samarbeta med montörer
   • Säkerställa materialbeställningar och bygglov
   • Ha ett lönsamhetsansvar på dina projekt
   • Styra resursbehov kring dina projekt
   • Samarbeta med Brand Factorys kunders samarbetspartners, så som arkitekter, byggbolag, designbyråer och reklambyråer

   Din bakgrund

   Har du redan en god produktkännedom och ett större kontaktnät inom branschen? – Toppen! Du kanske kommit i kontakt med skyltbranschen i din nuvarande roll och är intresserad av att resonera vidare? – Super! Eller så är du rätt ny på arbetsmarknaden och riktigt taggad på att specialisera dig inom interiör och exteriör skyltning? - Yes! Brand Factory har förutsättningar att lära upp dig som verkligen besitter rätt driv och inställning.

   För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har:

   • Utbildning inom projektledning, ekonomi eller bygg/teknik
   • Teknisk bakgrund eller intresse för teknik
   • Goda kunskaper i Office-paketet och gärna något ERP-system
   • Relevant arbetslivserfarenhet (meriterande)
   • Erfarenhet av att driva projekt (meriterande)

   Dina personliga egenskaper

   Även om din bakgrund och arbetslivserfarenhet är relevant så är dina personliga egenskaper absolut viktigast. Du är en noggrann, prestigelös och strukturerad person som är lösningsorienterad och har förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter och se helheten. För att göra succé i rollen ser vi även att du har känsla för estetik och alltid strävar efter att leveransen skall vara perfekt. Vidare är du en riktig lagspelare som är van vid att arbeta självständigt med frihet under eget ansvar.

   Passar beskrivningen in på dig? Perfekt! Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

   Om Brand Factory

   Brand Factory är en totalleverantör av visuell kommunikation, varumärkesprofilering och design för varumärkesägare och butikskedjor. Traditionella skyltar, digitala skyltar, fordonsreklam, foliering, fasadskyltar, fordonsdekorer, evenemang, utställningar, mässor och trycksaker – vi tar hand om allt från koncept till leverans och förverkligar era mål. Vi skapar och producerar digital och analog kommunikation för några av Nordens största varumärken. Vi realiserar idéer och drömmar för att era kunder ska få den bästa möjliga upplevelsen av ert varumärke, oavsett hur och vart ni möts. Med våra drivkrafter passion och kreativitet levererar vi visuell kommunikation i världsklass.  

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.