Kontor/Administration

2018-10-04

Receptionist till företag i centrala Stockholm

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Gillar du att ha många bollar i luften och erfarenhet av administrativt arbete och dessutom morgonpigg? Sök då denna roll till ett trevligt gäng som sitter mitt i Stockholms hjärta!

   Företaget
   Vår kund är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. De erbjuder hyreslösningar som förenklar kundernas verksamhet. Bland kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner. De söker nu omgående en receptionist/administratör på heltid i ca. 10 månader framåt med start omgående. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer att jobba ute hos vår kund men vara anställd av oss på Placera Personal.

   Tjänsten
   I denna roll kommer du ha flera olika arbetsuppgifter vilka bl.a. kommer bestå av att ta emot inkommande samtal, hänvisa dem vidare till rätt person, ta emot besökare och registrera dem. Det är ett stort flöde av människor som besöker lokalerna och din uppgift blir att skriva in dessa personer och se till att de har rätt behörighet och kan ta sig dit de ska. Det kommer även ingå en del andra administrativa uppgifter. För denna tjänst krävs det att du är en flexibel person som gillar ett varierande arbetsklimat. Du kommer att tillhöra deras kontor nära Gallerian i centrala Stockholms city.

   Personligt
   För denna roll kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker framför allt dig som förstår betydelsen av ett professionellt, flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. Vi söker en utåtriktad person med en hög energinivå som vågar ta egna initiativ. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och orädd inför kontakt med nya människor. Du har en stor portion social kompetens och har förmåga att se vad som behöver göras. Du som söker behöver vara ödmjuk, ordningsam och prestigelös.

   Intresse för tjänsten?
   Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

   Arbetstid/Varaktighet
   Mån-fre på heltid med arbetstiderna 06:30-15:30
   Uppdraget är med start omgående och förväntas pågå i ca 10 månader med stor möjlighet till förlängning. 

   Placera Personal som rekryteringspartner
   Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.

   Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktorer som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.

   Nyckelord: receptionist, administratör, service, kundtjänst