Kontor/Administration

2020-11-24

Receptionist vi söker dig!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Gillar du kontakten med andra människor och att ge service i toppklass? Gå med i vårt nätverk för framtida jobb som receptionist!

   Vi söker nu fler receptionister till vårt kandidatnätverk! 

   Vi har kunder som återkommer till oss för att få hjälp med att hitta rätt person till deras reception. För framtida uppdrag, rekrytering eller konsult, söker vi nu fler receptionister som älskar att arbeta med människor och att ge medarbetare och besökare den bästa servicen!

   I arbetet ingår att att hjälpa kunder tillrätta som kommer på besök eller ringer in via telefon. En del administrativa arbetsuppgifter ingår också som att beställa kontorsmaterial och ta ansvar för de allmänna ytorna i anslutning till besöksrum och reception. Du håler också i kontakten med somliga leverantörer och samordnar kring olika event och sammankomster (när en pandemi inte råder såklart)

   Låter det som något för dig?

   Vem är det vi söker? 

   För att göra succé i rollen som receptionist hos någon av våra kundföretag är det dig med följande kunskaper och egenskaper vi söker:

   • Mycket god administrativ förmåga
   • Erfarenhet av serviceyrken
   • Brinner för att ge kunden service
   • Goda kunskaper i Office paketet
   • B-körkort
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

   Vi tror att du är en flexibel och kommunikativ person som har förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Du är självständig och serviceminded och har lätt för att ta kontakt med personer och hantera olika typer av situationer.  

   Är du redo för nya utmaningar i arbetslivet?
   Skicka in din ansökan redan idag! Denna annons är generell och vi letar kandidater för både pågående och kommande uppdrag/rekryteringar hos våra kunder. Vi ser fram emot att läsa just din ansökan!