Ekonomi/Bank/Finans

2021-12-13

Redovisningsassistent inom leverantörsreskontra till Sh bygg

Uppsala län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en fena på ekonomi och leverantörsreskontra? Är du dessutom mån om att jobba på ett stabilt företag med levande värdegrund? Kanon - då kan vi ha drömjobbet!

   Sh bygg är ett bolag inom bygg-, sten- och anläggningsarbeten, men är inte som alla andra företag i branschen - Du välkomnas till ett familjärt företag som funnits sedan 1923. Sh bygg har bara egenanställda byggnadsarbetare och alla inom bolaget värderas lika. Här finns en öppensinnad och prestigelös kultur som står för hållbarhet och inkludering och man jobbar aktivt med värdeorden ansvar, glädje och kompetens. Sh bygg tar dessutom ansvar att som första byggföretag menssäkra alla byggbodar och arbetsplatser.

   Du blir en del av en ekonomiavdelning tillsammans med fem duktiga kollegor. Nyligen har företaget flyttat in i ny egenbyggd fastighet i Östra Fyrislund i Uppsala vilket är ett nyetablerat företagsområde där det är mycket på gång. Tycker du det låter både spännande, utvecklande och kul? Det är det också!

   Rollen i stora drag

   I rollen som redovisningsassistent kommer du stötta hela koncernen inom just ditt arbetsområde. Du kommer bland annat jobba med:

   • Leverantörsreskontran
   • Ansvar över all administration och kommunikation gällande fakturor både internt och externt
   • Medverkar i utförandet av bokslut
   • Administration i ekonomisystemet 3L
   • Projektregistrering

   Erfarenhet och kunskaper

   • Gymnasieutbildning eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller likvärdigt
   • Minst 3 års erfarenhet som redovisningsassistent eller ekonomiassistent
   • God kunskap inom leverantörsreskontra
   • Erfarenhet av leverantörsreskontra, bokslut, moms- och skattedeklarationer

   Som person då?

   Även om dina tidigare erfarenheter och kvalifikationer är viktiga så är dina personliga egenskaper absolut avgörande. För att trivas och göra succé i rollen tror vi att du är en prestigelös och noggrann person som signalerar öppenhet och har en välutvecklad servicekänsla och vill alltid göra ditt bästa.

   Anställningen

   Detta avser ett föräldravikariat med start direkt efter årsskiftet och kommer pågå 1 år framåt där du kommer arbeta som konsult via The Place. Tjänsten är på heltid (40h/v) och du kommer att utgå från kontoret i Uppsala.

   Sh bygg - Ett av branschens äldsta entreprenadföretag

   Sedan starten 1923 har vi levt med insikten att du som kund är intresserad av helheten. Du vill att det fungerar från start till mål, att rapporter och återkopplingar flyter, att ekonomin stämmer och att du har en bra dialog med oss som leverantör.
   Vi gör vårt jobb med perspektivet hållbarhet – en kvalitet som är rätt för dig som kund och rätt för miljön. Vår arbetsglädje bottnar i att få ta ansvar för ditt projekt och utveckla hela vår kompetens för att på effektivaste sätt lösa den uppgift du behöver hjälp med. Vi anpassar alltid vårt arbete så att din verksamhet kan fortgå med minimala störningar relaterad till storleken på uppdraget. För att garantera din trygghet är vi certifierade enligt BF9K, en produktcertifiering för entreprenadverksamhet i byggbranschen vad gäller kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Nyckelord: redovisningsassistent, ekonomiassistent, leverantörsreskontra, bokslut, Uppsala