Ekonomi/Finans

2022-05-30

Redovisningsekonom sökes till Admit

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Hallå Stockholm och hallå redovisningsekonom! Är du driven och självgående ekonom som vill vara med på en tillväxtresa? Yes, då har vi det perfekta arbetet för dig!

   Vi söker nu efter en ny ekonomitalang till Admit Sthlm. Det här är en riktigt spännande möjlighet för dig med något års erfarenhet av redovisning och som vill bli en del av ett snabbt växande och framgångsrikt företag. Här får du vara med i starten på en tillväxtresa med ett nytt kontor i Stockholm, och får därför en viktig roll där du har möjlighet att påverka!

   Om Admit

   Admit är en etablerad ekonomibyrå som ägs av det börsnoterade investeringsföretaget Stockwik. Stockwik fokuserar på förvärv och förvaltning av mindre svenska kvalitetsföretag. Admit har kontor i Stockholm, Örebro och Sundsvall. Den tjänst vi nu söker har sin placering i Stockholm, där du kommer jobba i tätt samarbete med kontorschef men också ha ett nära samarbete med kontoret i Örebro.

   Kontoret i Stockholm ligger i Frösundavik, Solna. Kommunikationerna är goda då det går en skyttelbuss från Solna Station direkt till arbetsplatsen var 5:e till 10:e minut. Här finns även tillgång till parkering, stort gym, idrottshall, gruppträning, tennisbana, vattensport m.m. (kostnadsfritt för anställda).

   Tjänsten och rollen

   I rollen som junior redovisningsekonom kommer du främst arbeta med systerbolagen inom koncernen men även en del externa kunder. I rollen kommer du således att hjälpa kundföretagen med deras ekonomifunktion med löpande bokföring, kund-och leverantörsreskontra, avstämningar och bokslut.

   På moderbolaget i Solna är det i dagsläget fem anställda medan Admit har totalt 30 duktiga och erfarna redovisningsekonomer anställda. Du kommer ingå i en mindre ekonomiavdelning och ha ett nära samarbete med CFO.

   Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt.

    

   I rollen kommer du bland annat ha följande ansvarsområden:

   • Kund - och leverantörsreskontra
   • Löpande bokföring
   • Avstämningar
   • Årsbokslut och årsredovisning
   • Lönehantering
   • Deklarationer

   Dina tidigare erfarenheter

   För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har:

   • Något års erfarenhet av liknande roll 
   • Det är meriterande om du har arbetat med ekonomi i en outsourcingmiljö
   • Kännedom kring bokslut och årsredovisningsfrågor
   • Systemvan och bekväm i Excel
   • Erfarenhet av K2 eller K3
   • Eftergymnasial utbildning är meriterande

   Vem är du?

   Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du noggrann och har en naturlig fallenhet för att se helheten. För att lyckas i rollen har du också en känsla för affären och en förmåga att ske skillnader och behov i olika typer av branscher och företagsformer. Vidare ser vi gärna att du är en prestigelös person med en positiv inställning som stimuleras av att möta nya människor och miljöer.

   Arbetstid/Varaktighet

   Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Admit på kontoret i Stockholm

   Arbetstider: 8:00 – 17:00
   Start: Omgående

   Hos Admit har du flexibiliteten att arbeta både på distans och från kontoret i Frösundavik, Solna då Admit erbjuder en hybrid arbetsplats.

   Låter det här som något som passar dig? Är du Admits nya redovisningsekonom? Sök rollen! Vi tar emot ansökningar löpande.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

   Nyckelord: Redovisningsekonom, Solna, Leverantörsreskontra, Rekrytering, Bokslut, Årsredovisning, Löpande bokföring