Ekonomi/Bank/Finans

2020-02-25

Redovisningsekonom till attraktivt företag i city

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Ta chansen och arbeta på ett välkänt och etablerat företag som verkligen månar om sina medarbetare! Sök tjänsten som Redovisningsekonom idag!

   När vår kund behöver en snabb lösning så är vi inte sena på att hoppa på. Gillar du också när det går undan? Välkommen att hoppa på tåget du med! Vi hoppas att du brinner lite extra för siffror och vill bidra med din expertis inom redovisning hos vår kund. Dina primära ansvarsområden kommer att vara löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra samt orderhantering i Salesforce. Tillsammans med dina tre kollegor driver ni ekonomiavdelningens arbete framåt.

   Du kommer sitta i centrala och fräscha lokaler mitt i Stockholm city tillsammans med drivna och positiva kollegor. Vi hoppas att du kan starta omgående och arbeta hos vår kund i minst 3 månader fram. Därefter hoppas vi att du vill fortsätta att vara en del av oss på The Place och utvecklas med oss på andra uppdrag. Tjänsten är på heltid, med arbetstiderna 08.00-17.00.

   Vem tror vi att du är?

   För att snabbt känna dig hemma i rollen och arbetsuppgifterna hoppas vi att du har följande bakgrund:

   • Några års erfarenhet i en roll som senior ekonomiassistent och/eller redovisningsekonom
   • Utbildning inom ekonomi på universitet, högskola eller yrkesutbildning alt. motsvarande kunskap
   • God systemkunskap, har du arbetat i Navision och Intrum är det meriterande
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

   För att trivas i gänget hoppas vi att du är en noggrann och strukturerad person som har en hög problemlösningsförmåga. Du är kommunikativ och gillar att arbeta i team samtidigt som du självständigt driver ditt eget arbete framåt.

   Bli en del av detta

   Vår samarbetspartner är experter på att hjälpa företag att engagera och motivera sin medarbetare. De har ett brett urval av tjänster som underlättar människors vardag och höjer dess livskvalité. Företaget är en mycket attraktiv arbetsgivare och en av de största i världen. De viktigaste för dem är att deras medarbetare fortsätter att utvecklas, antingen inom bolaget, koncernen eller världen. Som medarbetare kommer du inse att det alltid finns nya saker att utforska!

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

   Nyckelord: Redovisningsekonom, redovisning, senior ekonomiassistent, bokföring, kundreskontra, leverantörsreskontra