Ekonomi/Bank/Finans

2018-04-23

Redovisningsekonom till bolag i Solna

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Söker du ett arbete under sommaren? Har du även erfarenhet av redovisningsarbete? Kolla då in denna tjänst till vår trevliga kund i Solna

  Företaget
  Vårt kundföretag arbetar med att samordna resor för personer med särskilda behov. De sitter i lokaler i Solna Strand, nära tunnelbana.

  Tjänsten
  Till vårt trevliga kundföretag söker vi nu en redovisningsekonom för att stötta upp under en period på ekonomiavdelningen som består av sex personer. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag med start omgående och fram till sista augusti, med chans till förlängning. Du anställs av Placera Personal och arbetar som konsult hos vår kund.

  Du kommer bland annat att arbeta med:

  • Fakturering
  • Löpande bokföring
  • Stötta upp mot kund- och leverantörsreskontra
  • Andra ekonomirelaterade uppgifter som behöver stöttas upp

  Kvalifikationer
  Följande kvalifikationer ser vi som lämpliga för tjänsten:

  • Erfarenhet från tidigare arbete inom ekonomiavdelning
  • Erfarenhet sen tidigare av fakturering
  • Erfarenheter i Visma ser vi som meriterande
  • Svenska flytande i tal och skrift

  Personligt
  För att passa i rollen hos vår kund tror vi att du är en noggrann person med mycket energi. Du har god samarbetsförmåga och gillar arbeta både i team och självständigt. Vidare är du prestigelös och flexibel som person och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.