Ekonomi/Bank/Finans

2022-01-05

Redovisningsekonom till företag i Norrort

Stockholms län Tillsvidare 2022-02-04 | 18 dagar kvar

   Är du redovisningsekonom och tillgänglig omgående? Nu söker vi dig till spännande uppdrag till företag i Norrort!

   Det här är ett jobb för dig som antingen är relativt nyexaminerad och har arbetat brett med redovisning vid sidan av dina studier och något år efteråt eller för dig som har jobbat en tid med ekonomi och redovisning och vill fortsätta utvecklas. Du kommer att jobba med den löpande redovisningen, leverantörsreskontra, kontoavstämningar, inköpsorder och bokslutsarbete. Du kommer att jobba i ett trevligt team och ha tillgång till att jobba både på kontoret och hemifrån. Arbetsmiljön är fartfylld och omväxlande.

   Uppdraget

   Tjänsten är på heltid och kontoret hittar du i Norrort. Detta är ett konsultuppdrag med en början på 6 månader med goda möjligheter till förlängning och som på sikt kan komma att leda till fastanställning hos kundföretaget. Start är så snart söm möjligt och därför behöver du vara tillgänglig omgående. Hos oss på The Place får du en erfaren och duktig konsultchef som kommer att finnas för dig under uppdragets gång.

   Arbetsuppgifter: 

   Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: 

   • Leverantörsreskontra
   • Löpande redovisningar
   • Bokslutsarbete 

   Dina tidigare erfarenheter

   För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har:

   • Har en relevant utbildning inom ekonomi eller motsvarande
   • Minst 1-3 års erfarenhet av redovisning och ekonomiarbete 
   • Goda datakunskaper
   • Goda kunskaper i svenska och engelska 

   Som person är du initiativtagande, driven och nyfiken. Vi söker också dig som är noggrann och tycker struktur är viktigt för att lyckas på jobbet. Du är positiv och glad och bidrar till en trevlig stämning i gruppen. 

   Stämmer det här in på dig? Då hoppas vi att du söker jobbet på en gång. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.