Ekonomi/Bank/Finans

2022-01-17

Redovisningsekonom till företag i Norrort

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du redovisningsekonom och tillgänglig omgående? Nu söker vi dig till spännande uppdrag till företag i Norrort!

   Det här är ett jobb för dig som har arbetat brett med redovisning i några år och som känner dig trygg i rollen som redovisningsekonom. På detta uppdrag kommer du att jobba med den löpande redovisningen, leverantörsreskontra, kontoavstämningar, inköpsorder och bokslutsarbete. Du kommer att arbeta i en fartfylld och omväxlande miljö med trevliga arbetskamrater på kontoret. 

   Uppdraget

   Tjänsten är på heltid och kontoret hittar du i Norrort. Detta är ett konsultuppdrag med en början på 6 månader med goda möjligheter till förlängning och som på sikt kan komma att leda till fastanställning hos kundföretaget. Start är så snart söm möjligt och därför behöver du vara tillgänglig omgående. Hos oss på The Place får du en erfaren och duktig konsultchef som kommer att finnas för dig under uppdragets gång.

   Arbetsuppgifter: 

   Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: 

   • Leverantörsreskontra
   • Löpande redovisningar
   • Bokslutsarbete 

   Dina tidigare erfarenheter

   För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har:

   • En relevant utbildning inom ekonomi eller motsvarande
   • Minst 5 års erfarenhet av redovisning och ekonomiarbete 
   • Goda datakunskaper
   • Goda kunskaper i svenska och engelska 

   Som person är du initiativtagande, driven och nyfiken. Vi söker också dig som är noggrann och tycker struktur är viktigt för att lyckas på jobbet. Du är positiv och glad och bidrar till en trevlig stämning i gruppen. 

   Stämmer det här in på dig? Då hoppas vi att du söker jobbet på en gång. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.