Ekonomi/Bank/Finans

2019-04-29

Redovisningsekonom till internationellt bolag i Kista

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vi söker en duktig redovisningsekonom för ett långt konsultuppdrag till ett internationellt bolag ute i Kista där du kommer att utmanas och utvecklas! Varmt välkommen in med din ansökan!

   Företaget
   Vår kund är en av världens största leverantörer inom hemelektronik, vitvaror och mobil kommunikation med över 180 000 anställda i 115 bolag världen över. Du kommer arbeta ute på deras kontor beläget i Kista. Tjänsten är ett långt konsultuppdrag ute hos vår kund där du är anställd konsult via Placera Personal. Rollen är på heltid med start omgående och under 1 år framöver.

   Du kommer arbeta som redovisningsekonom och få hantera ett brett flöde. Här kommer du som har liknade erfarenhet sen tidigare få chansen att lära dig ännu mer och dessutom utvecklas på ett spännande internationellt bolag!

   Arbetsuppgifter
   I rollen som Redovisningsekonom har du bland annat följande arbetsuppgifter:

   • Löpande bokföring
   • Leverantörsreskontran
   • Bankavstämning
   • Momshantering
   • Månads/årsbokslut

   Kvalifikationer
   För att passa i rollen som Redovisningsekonom ser vi gärna följande erfarenhet:

   • Några års erfarenhet från bokslutsarbete
   • Utbildning på högskolenivå eller motsvarande
   • Mycket goda kunskaper i Excel
   • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift
   • Meriterande om du tidigare arbetat i Oracle

   Som person är du noggrann, ansvarsfull och driven. Du har lätt för att sätta dig in i nya uppgifter och trivs med varierande arbetsuppgifter. Vi ser också att du är en serviceinriktad person som har en hög stresströskel och flexibilitet. Du är helt enkelt en trygg redovisningsekonom som snabbt sätter dig in i dina arbetsuppgifterna och gillar när det händer saker!

   Arbetstid/Varaktighet
   Heltid, start omgående - konsultuppdrag på 1 år.

   Lön
   Fast lön enligt överenskommelse

   Intresse för tjänsten?
   Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Vi gör urval och intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan!

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Sökord: ekonom, redovisningsekonom, bokföring. redovisning