Ekonomi/Finans

2022-12-13

Redovisningsekonom till NSG!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Brinner du för siffror och vill utvecklas inom redovisning? Vill du dessutom arbeta på ett familjärt företag som är ledande inom sin bransch? Då kan vi ha det perfekta jobbet för dig!

   Om tjänsten

   Vi söker nu dig som vill utvecklas inom redovisning och bli NSG:s nästa ekonomistjärna. I rollen som Redovisningsekonom kommer du att arbeta tätt ihop med ekonomichefen där ni tillsammans ansvarar för den löpande redovisningen och verksamhetens ekonomi.

   På NSG välkomnas du till ett familjärt och engagerat team på 30 personer som sitter i fina stora lokaler söder om stan, närmare bestämt i Västberga (intill Hägersten). Utöver kontor och mötesrum finns en trevlig lounge samt shuffleboard-plan för den som vill ta en match på lunchen. Från kontoret jobbar ni måndag till fredag - med lyxen att avsluta arbetsveckan redan kl 15:00 på fredagar.

   Tjänsten är på heltid (38 timmar/vecka) med start så snart som möjligt. De första 6 månaderna är du anställd som konsult via The Place. För rätt person finns mycket goda möjligheter till övertag och anställning direkt hos vår kund då behovet är långsiktigt.

   Vilka är NSG?

   NSG är en av Nordens största aktörer inom affinering av ädelmetaller. Med över 25 år i branschen är NSG en pålitlig leverantör av ädelmetaller till guldsmeder, industri och investerare.

   Arbetsuppgifter

   I rollen som Redovisningsekonom kommer du bland annat att ha följande arbetsuppgifter:

   • Löpande redovisning
   • Vara behjälplig vid månads- och årsbokslut
   • Avstämning av balanskonton
   • Prognos-och budgetarbete
   • Proformor
   • Leverantörsreskontra
   • Intrastatrapportering
   • Trading

   Kvalifikationer

   För att passa i rollen som Redovisningsekonom ser vi gärna att du har följande kvalifikationer:

   • En akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi
   • Några års relevant arbetslivserfarenhet inom liknade arbetsuppgifter
   • God systemvana
   • Goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Excel
   • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
   • Erfarenhet av affärssystemet Pyramid är meriterande

   Personligt

   För att passa och trivas i rollen som Redovisningsekonom på NSG ser vi gärna att du kommer från ett mindre företag där du är van att ansvara för ekonomin från början till slut och stötta upp där det behövs i verksamheten. Vidare ser vi gärna att du är noggrann, analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är nyfiken, har en stor vilja att lära dig mer och du längtar efter att utvecklas i din roll som Redovisningsekonom. Du tar egna initiativ och vågar ställa frågor. Vi ser också att du är social, glad och prestigelös där du stöttar dina kollegor och arbetar bra i team.

   Låter tjänsten intressant? Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kommer att tillsättas omgående. Varmt välkommen med din ansökan!

   Arbetstid/Varaktighet

   Heltid: 38h/vecka
   Placering: Västberga / Hägersten
   Start: Omgående, konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till anställning hos kund

   Bakgrundskontroll kommer att genomföras på slutkandidat och därför behöver du ha ett klanderfritt förflutet.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.