Ekonomi/Bank/Finans

2018-09-21

Redovisningsekonom till spännande säkerhetsbolag!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Arbetar du som redovisningsekonom och letar efter nya utmaningar? Vår kund som verkar inom säkerhetsbranschen söker nu en redovisningsekonom fram till sommaren 2019.

   Om företaget
   Vår kund är en aktör inom säkerhetsbranschen och hjälper större företag och organisationer med deras säkerhetslösningar. Vår kund har kontor på flera orter i Sverige och har över 3000 medarbetare. I Stockholm sitter de i fina lokaler vid Kungsholmen.

   Om tjänsten
   Till vår kund söker vi nu en redovisningsekonom för ett konsultuppdrag från och med oktober fram till sommaren 2019. I tjänsten ingår bland annat:

   • Månadsbokslut inkl. rapportering till moderbolag i Norge
   • Löpande redovisning och diverse administration i SAP
   • Årsbokslut med tillhörande årsredovisningar och ev. skattedeklarationer
   • Behjälplig i deras Controllerteam med diverse analyser mm.
   • Behjälplig i deras teknikadministration med ekonomisk uppföljning av projekt inklusive successiv vinstavräkning

   Kvalifikationer och personliga egenskaper
   Som redovisningsekonom hos vår kund behöver du känna dig trygg inom redovisningsområdet, varför vi ser att du har ca 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare har du arbetat mycket i SAP och då gärna i version 6.0. Du är även duktig i Excel samt har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
   Som person är du noggrann, ansvarstagande och analytiskt. Vidare trivs du bra med att arbeta självständigt men även tillsammans i team.

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.