Ekonomi/Bank/Finans

2019-05-10

Redovisningsekonomer med leverantörsreskontraansvar

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Vi söker nu flertalet redovisningsekonomer med leverantörsreskontraansvar till vår spännande kund på Kungsholmen. Är det du? Sök idag då urval sker löpande!

  Tjänsten
  Till vår intressanta kund söker vi nu flertalet redovisningsekonomer med leverantörsreskontraansvar för ett spännande uppdrag. Du kommer sitta i fina lokaler på Kungsholmen och tillhöra ett drivet och positivt team. Du kommer främst arbeta med registrering och kontering av fakturor samt matcha fakturor mot inköpsorder och avvikelsehantering. Fler förekommande arbetsuppgifter i tjänsten:

  • Säkerställa att den ekonomiska redovisningen är korrekt och följa upp kostnader och intäkter
  • Moms- och balanskontoavstämningar
  • Periodiseringar av kostnader
  • Upprätta bokföringsunderlag och övrigt bokslutsarbete som mervärdesskatt mm.
  • Kontroll av utbetalningar av höga belopp samt hantera revisionsarvoden
  • Utbilda kollegor i gruppen samt övriga företaget i fakturahantering, kontering och redovisning

  Kvalifikationer
  Följande bakgrund ser vi som passande för tjänsten som redovisningsekonom hos vår kund:

  • Kandidatexamen i ekonomi eller motsvarande
  • Tidigare erfarenhet från arbete med redovisning och leverantörsreskontra
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

  Personligt
  Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en noggrann och självgående person som tar stort ansvar över ditt arbete. Du är snabblärd och har en förmåga att behärska flera olika system och uppgifter parallellt. Vidare tror vi att du är en teamspelare som gärna hjälper dina kollegor högt som lågt.

  Företaget
  Vår kund är ett stort internationellt företag med kontor i flertalet länder. Bolaget arbetat med både produktion, försäljning, industri, distribution, trading samt varuförsörjning. Hela koncernen består av över 3000 anställda tillhörande olika kontor och inriktning. De behöver nu stärka upp sitt ekonomiteam i Stockholm med flertalet redovisningsekonomer.

  Varaktighet/Arbetstid
  Heltid, 40 h/v
  Start: Omgående
  Varaktighet: Tom. september, med chans till förlängning och du blir anställd som konsult via Placera Personal
  Arbetstider: Måndag - Fredag 08.00-17.00
  Placering: Kungsholmen

  Intresse för tjänsten?
  Om du är intresserad av tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

  Sökord: Redovisningsekonom, leverantörsreskontra, redovisning

  Placera Personal blir The Place

  Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!