Ekonomi/Bank/Finans

2019-11-11

Redovisningskonsult sökes till kul uppdrag 1 dag i veckan!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är redovisning, bokföring, löner och bokslut det bästa du vet? I alla fall i jobbsammanhang. Kan du dessutom Fortnox? Perfekt - Det kan vara precis dig vi söker!

   Uppdraget
   Vi och vår kund erbjuder dig en flexibel jobbmöjlighet där du styr din egna tid men beräknas behövas på kontoret ca en dag i veckan. Du kan jobba som underkonsult eller konsult via The Place - Vi är flexibla och anpassar oss till vad som passar bäst för dig!
   Som redovisningskonsult kommer du sköta all redovisning, bokföring, löner (20 st), bokslut m.m. på företaget. Detta görs i Fortnox och det är såklart en fördel om du jobbat i det sedan tidigare. Vi tror annars att du är en självgående redovisningsekonom med erfarenhet av denna typ av klassiska arbetsuppgifter sedan tidigare. För du är väl sugen på att komma igång omgående? Du behövs! 

   För att passa och trivas hos vår kund tror vi att du är en social och lättsam person som är flexibel och tar stort ansvar för ditt arbete. Du är noggrann, strukturerad och har en egen motor som driver dig framåt. 

   Företaget
   Vår kund är en modern och uppskattad SEO-byrå som sitter i fräscha och härliga lokaler mitt i city. Företaget har ett gott rykte i branschen och vunnit flera priser senaste året. På kontoret arbetar 20 personer och tillsammans skapar de fin sammanhållning och dynamik - det här är en arbetsplats där man har roligt på jobbet!

   Tycker du allt detta låter intressant och att det skulle passa dig och dina behov? Vänta inte på bättre tider - Skicka in din ansökan redan idag! Hoppas vi hörs!

   The Place – Where happy work happens
   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling