Försäljning/Marknad

2021-12-01

Regionansvarig säljare till expansiva Handlarfinans i Skåne

Skåne län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Gillar du att skapa och bibehålla långsiktiga kundrelationer? Är du en stjärna inom försäljning och vill vara en rådgörande partner till bilhandlare? Då har vi drömjobbet!

   Vi söker för rekrytering till Handlarfinans deras nya Regionsansvarig. Vi söker dig med flera års erfarenhet inom relationsbyggande försäljning, som vill arbeta på ett innovativt finansbolag i framkant. Handlarfinans hjälper bilhandlare att växa sin verksamhet i sin egen takt, inte bankens. De finansierar inköp så att handlaren inte känner sig begränsad samt aldrig missar en bra affär. Denna lösning är väldigt uppskattad i branschen och det har lett till att Handlarfinans växt snabbt och idag omsätter över en miljard kronor.

   Det är en tillsvidaretjänst på heltid med start så snart som möjligt och du blir anställd direkt av Handlarfinans. Här får du möjlighet att arbeta på ett framgångsrikt startup-bolag med en uppskattad produkt och bra ersättning för ditt viktiga arbete. Handlarfinans bygger en positiv företagskultur och där blir du en viktig spelare för att bidra till detta och får samtidigt goda möjligheter till egen utveckling.

   Rollen som Regionsansvarig

   Som Regionsansvarig kommer du ansvara för region Skåne så för dig som har några års erfarenhet av försäljning och vill ta nästa steg kan den här rollen absolut vara något för dig! 

   För att göra succé i rollen som Regionansvarig så blir relationerna som du bygger med kunder och leverantörer väldigt viktig. Hit söker vi någon som verkligen gillar att vara på ett bolag i kraftig tillväxt med korta beslutsvägar för förändringar och nyskapande. Stor del av din vardag kommer gå åt att skapa relationer med människor (framför allt bilhandlare) och här är det viktigt att du är både lyhörd och anpassningsbar för olika typer av människor och situationer. I rollen ansvarar du för alla befintliga kunder i regionen, vårdar dina relationer och agerar som en långsiktig partner. Du blir även tilldelad prospekts i din region och bearbetar löpande potentiella kunder för att på så sätt bygga upp din kundportfölj. Dina affärer kommer att vara i mångmiljonbelopp och därför är kvalificering av kunderna och bedöma risk av stor vikt. Du bokar möten med bilhandlare och erbjuder dem hjälp med finansieringen eller att bygga deras lagersaldo, vilket är otroligt uppskattat av många bilhandlare. I rollen arbetar du självständigt och utgår från ditt hemmakontor i Skåne, vart i Skåne du utgår från är mindre viktigt då du kommer att ha ansvar för hela länet. Du bestämmer över din egen tid och bokar in mötena med kunderna när och där det passar dig bäst.

   Kvalifikationer

   För att passa och göra succé i rollen har du:

   • Minst 3-5 års erfarenhet av försäljning, gärna inom finans eller bilbranschen
   • Mycket goda erfarenheter av bearbetning av nya och befintliga kunder
   • B körkort
   • Flytande svenska i tal och skrift

   Personliga egenskaper

   Vi söker dig som är både målinriktad och kvalitetsmedveten. Du är utåtriktad och gillar att både skapa och bibehålla relationer samt vet hur du på bästa sätt hittar rätt kunder och affärer. Vi söker också dig som kan se både helheten och de små detaljerna, som är professionell och seriös i ditt sätt att prata på med kunder och kollegor. Såklart ser vi också positivt på om du har en viss tävlingsanda i dig men din prestigelöshet är minst lika viktig. För att trivas hos Handlarfinans är du en person som trivs på ett bolag som växer snabbt och är i ständig förändring. Har du dessutom ett bilintresse är det ett plus men inte nödvändigt.

   Låter detta som något som passar dig? Vad kul – Skicka in din ansökan redan idag. Vi gör löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

   Om Handlarfinans

   Handlarfinans grundades ur frustration. Få saker kan nämligen vara så frustrerande som krångliga affärer eller att behöva tacka nej till bra inköp på grund av likviditetsbrist. Handlarfinans säkerställer trygga affärer för alla parter och hjälper samtidigt bilhandlare nå sin fulla potential med sin smidiga finansieringslösning. När vi är involverade blir alla nöjda, därför älskar vi att erbjuda vår tjänst.
   Läs mer på www.handlarfinans.se

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

   Nyckelord: Regionansvarig, bilbranschen, sälj, Skåne, finansiering