HR/Lön

2018-10-18

Rekryterare till fartfyllt team på Placera Personal!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   En unik chans att jobba med rekrytering hos oss på Placera Personal. Vi söker dig med drivkraft, laganda och som brinner för att sätta folk i arbete!

   Tjänsten
   Till vårt glada och fartfyllda team söker vi dig som brinner för rekrytering och att matcha rätt kandidater med rätt uppdrag. Du kommer ansvara för hela matchningsprocessen och arbeta med både konsultuppdrag och strategiska rekryteringar inom områdena ekonomi, administration och marknad/kommunikation. I rollen är du en rådgivande partner gentemot våra kunder och arbetet omfattar allt från kravprofilsmöten ute hos kund till hela rekryteringsprocessen innefattande annonsering, urval, matchning, intervjuer, referenstagning och anställningserbjudande.
   För oss står våra kandidater och kunder i fokus och du kommer att bidra konsultativt samt vårda och utveckla dessa relationer på lång sikt.

   Kvalifikationer
   För att passa i rollen som rekryterare hos oss ser vi gärna att du har följande bakgrund:

   • Minst 3 års arbetslivserfarenhet från något av våra tjänsteområden: administration, ekonomi och/eller marknad
   • Eftergymnasial utbildning inom HR/ekonomi/marknad eller liknande
   • Har du erfarenhet av att arbeta i en kundnära roll är det mycket meriterande

   Personligt
   För denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser därför att du utmanas av att hitta snabba och bra kundlösningar och att du trivs med att jobba affärsdrivet i ett stundtals högt tempo. På ett engagerat sätt tar du dig an dina arbetsuppgifter och skapar en bra relation med både kund och kandidat. Du gillar att arbeta i team och har lätt för att anpassa dig till olika situationer och personer. Då vi jobbar i en ständigt föränderlig bransch tror vi att du är förändringsbenägen och gillar att komma med egna initiativ. Vi hoppas att du liksom vi älskar att matcha och göra affärer samt att du vill utvecklas tillsammans med oss.

   Vad kan vi erbjuda dig?
   Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete med ett familjärt, fartfyllt och härligt gäng som strävar efter att nå samma mål. Hos oss är det högt i tak och vi har kul på jobbet! Vi brinner för det meningsfulla arbete som vi gör varje dag – att sätta människor i arbete och vi söker nu en person som känner likadant!

   På Placera Personal hittar vi på många roliga aktiviteter tillsammans. Dessutom sitter vi i ljusa och moderna lokaler i Kista Science Tower, nära kollektivtrafik, shopping, gym och restauranger – vilket betyder att det inte gör något om du glömmer matlådan hemma. Vi befinner oss just nu på en spännande förändringsresa och hoppas att du vill bli en del av vårt härliga gäng!

   Arbetstid/Varaktighet
   Heltid, tillsvidare
   Lön enligt överenskommelse

   Placera Personal – vilka är vi?
   Med 30 års erfarenhet av kompetensförsörjning och tiotusentals uppdrag i ryggen, har vi byggt en unik förmåga att förstå vilka behov och ambitioner som ligger till grund för lyckade matchningar. Vi brinner för en väl fungerande arbetsmarknad där alla människor får de bästa möjliga förutsättningarna, oavsett ålder och bakgrund. Att matcha rätt är kärnan i vår verksamhet och vi ger allt för att företag och kandidater ska hitta varandra.

   Nyckelord: rekryterare, rekryteringskonsult, rekryteringsassistent, research, bemanning, affärsdrivet, team