HR/Lön

2019-06-18

Rekryterare till internationellt företag i Kista

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Vår kund är ett internationellt företag med produkter, lösningar och tjänster inom IT och kommunikation, med kontor över hela landet. Vill du arbeta i ett stort företag med kunder i Sverige, Norden och globalt? Då kan det här vara rätt tjänst för dig! Till kontoret i Kista söker de nu en rekryterare.

  Tjänsten

  Till vårt trevliga kundföretag i Kista söker vi en rekryterare för både operativt och strategiskt rekryteringsarbete. Du kommer arbete i ett nära samarbete med linjechefer i konsultverksamheten för att stötta i rekryteringsarbetet av tekniska profiler. I rollen kommer du ha daglig kontakt med kandidater, HR Business Partners, linjechefer och till viss del externa leverantörer. Förutom det dagligen rekryteringsarbetet kommer du arbeta strategiskt med Talent Pipeline och Employer Branding för att sätta en plan hur ni ska nå rätt kandidater framöver. Du samarbetar med marknadsavdelningen, HR specialist samt nordiska Talent Manager i det strategiska arbetet.

  Tjänsten är på heltid med start omgående. Detta är en form av rekrytering där du initialt arbetar som konsult via Placera Personal. Intentionen är, om båda parter är nöjda, att efter sex månader övergå till fast anställning hos kundföretaget.

  Kvalifikationer
  Följande bakgrund ser vi som lämplig för rollen som rekryterare hos vår kund:

  • Kandidat eller masterexamen inom HR, IT, ekonomi eller motsvarande
  • 3-5 års erfarenhet av arbete som researcher, rekryteringskonsult eller konsultchef med rekryteringsansvar
  • Erfarenhet av rekrytering inom IT
  • Erfarenhet från arbete på etablerat konsultbolag eller rekryteringsverksamhet med helhetsansvar för kandidatupplevelse, search och kundkontakt samt att självständigt drivit rekryteringsprojekt/processer från ax till limpa
  • Starkt meriterande med erfarenhet som inhouse konsult i globalt IT bolag alternativt rekryteringsspecialist på HR avdelning
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

  Personligt
  Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en öppen och drivande person som trivs med att både bygga upp nya arbetsprocesser och att arbeta och driva processer självständigt. Du har ett positivt förhållningssätt och trivs med att ha många kontaktytor samt är orädd inför att ta kontakt med olika personer inom bolaget.

  Intresse för tjänsten?
  Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

  Sökord: Rekryterare, rekryteringskonsult, IT rekrytering, rekrytering