HR/Lön

2021-08-23

Rekryteringskonsult till The Place

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Nu söker vi en modig rekryteringskonsult som är taggad på att utvecklas och jobba i en driven och positiv arbetsmiljö! Är det du? Yey- Det hoppas vi såklart!

   Det glädjande samtalet till en kandidat som precis fått jobbet. Att utveckla långsiktiga relationer med kund. Få lära sig om olika roller, företag och branscher. Visst är det roligt att rekrytera? Om du håller med så kanske din nya plats är just The Place!

   Vi övertygade om att glädje i arbetslivet ökar produktivitet såväl som kompetens hos både medarbetare och företag. Som en del av oss på The Place kommer du därför arbeta tillsammans med nyfikna och målinriktade kollegor som sätter glädjen i arbetslivet högt! Med en stor portion självledarskap driver vi vårt arbete framåt och tar stöd och råd i teamet när det behövs. På The Place hjälper vi varandra. Vi brinner för träffsäkra matchningar för kandidater och kunder som vill hitta varandra för såväl rekryteringsuppdrag som konsultuppdrag och du kommer att arbeta med båda delarna. Nu vill vi göra vår fortsatta tillväxtresa tillsammans med dig!

   Vi sitter i centrala Stockholm i härliga lokaler på Gävlegatan 16 med frukost varje morgon och tillgång till gym i huset. Vi tänker oss 30:e augusti som startdatum. Hur låter det?

   Arbetsuppgifter

   • Självständigt driva hela rekryteringsprocesser brett inom tjänstemannasektorn
   • Ansvara för att ge våra kandidater den bästa kandidataupplevelsen!
   • Aktivt bygga starka och positiva kundrelationer
   • Genomföra tester och analyser (Talent Q)

   Vem vi tror att du är

   Ja, vi vill förstås veta mer om dig! Men några saker vi kan tänka oss passar in på dig är att du tycker om utmaningar, är flexibel, nyfiken, modig och har en analytisk sida. Det är också viktigt att du trivs med att arbeta i team samtidigt som du är självgående och tar egna initiativ. Och även om detta är en klyscha är det även toppen om du kan tänka utanför boxen, och hitta kreativa lösningar när du stöter på problem.

   Erfarenhetsmässigt så ser vi att du har:

   • Hunnit få ett par års arbetslivserfarenhet gärna med mycket kundkontakt och inom HR/rekrytering
   • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, HR, kommunikation eller sälj
   • Meriterande om du är certifierad inom Talent Qs testverktyg
   • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med search och Linkedin Recruiter
   • Meriterande, men inte ett krav, om du har erfarenhet av rekrytering inom IT eller sälj

   Låter det intressant? Hoppas det! Vi är just nu i en spännande fas i vår förändringsresa till att bli Sveriges enda Worklife Partner. Hoppas att du vill hänga med oss!

   Vår rekryteringsprocess

   I dessa semestertider blir rekryteringsprocessen inte riktigt som den brukar men vi ska göra vårt bästa för att du ska få en bra upplevelse. Vi gör löpande urval (dock kan det ta längre tid än vanligt att få svar) och förväntar oss att hålla intervjuer i augusti. Vi hörs!