HR/Lön

2022-03-08

Relocationkonsult till Prime Relocation

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Här ges du möjlighet att utvecklas och växa i en fantastiskt rolig roll då du både jobbar med administration och service i kontakt med olika kunder och företag – den perfekta mixen!

   I denna spännande roll kommer du att arbeta från teamets trevliga kontor beläget i Nacka, vid Sickla Köpkvarter. Här välkomnas du av ett härligt och ambitiöst team som brinner för att ge service på högsta nivå och kommer att lära dig allt om relocation. Prime Relocation jobbar med internationella och nationella företag med säte i Sverige. Dessa företag anställer medarbetare från olika delar av världen – och det är här du kommer in i bilden. Som Relocationkonsult finns du med under hela processen då nya medarbetare flyttar till Sverige, men även när och om de lämnar Sverige. Ditt och dina kollegors uppdrag är att säkerställa så att de nyanställda och deras familjemedlemmar får professionell support i samband med att integrera sig på bästa sätt. Det innebär att du får möjlighet att träffa människor från olika kulturer och med olika bakgrund, samt dela med dig av din egen erfarenhet och det fantastiska land vi bor i.

   Det här är en rekrytering där vi på The Place hjälper Prime Relocation att hitta deras nya stjärna. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

   Arbetsuppgifter

   Rollen som Relocationkonsult är bred och du kommer bland annat administrera, koordinera och vara support vid:

   • Bostadssökningar, visningar, upprättande av hyresavtal och tillträden
   • Tecknande av abonnemang
   • Arbetstillstånd
   • Myndighetsinskrivningar
   • Bankärenden
   • Skolsökningar

   Det innebär att du kommer att:

   • Jobba i en internationell miljö och träffa människor från olika kulturer och delar av världen
   • Ha ett mångsidigt jobb då du både jobbar från kontoret, och kör runt i Stockholm med omnejd tillsammans med kunder vid diverse möten och bostadssökningar
   • Ha god kontakt med kundföretagens HR-avdelningar
   • Samarbeta med hyresmäklare och hyresvärdar

   Dina erfarenheter

   För att passa och göra succé i rollen tror vi att du har:

   • Erfarenhet av serviceyrke och administration
   • En mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska och svenska i både tal och skrift
   • Boende i närheten eller med god kommunikation till kontoret i Sickla
   • Goda datakunskaper (främst Office)
   • B-körkort

   Det är även meriterande om du har:

   • Egen utlandserfarenhet
   • God lokalkännedom i Stockholm med omnejd
   • Fler språkkunskaper
   • Eftergymnasial utbildning

   Personligt

   Vi söker dig som är positiv, strukturerad och driven. Vi sätter även ett stort värde på proaktivitet, ett starkt engagemang och att du tycker om att möta olika människor. Vidare är du en snabblärd och mycket serviceinriktad person som är van vid att ha många bollar i luften. Tycker du även om att se resultat och få uppskattning för ditt arbete så är detta en roll för dig.

   Låter detta som något som passar dig? Perfekt! Urval och intervjuer sker löpande. I samband med rekrytering begär vi utdrag ur polisens belastningsregister. Varmt välkommen med din ansökan!

   Om Prime Relocation

   Prime Relocation grundades med ambitionen att leverera personlig och högkvalitativ service inom relocation över hela Sverige. Med över 20-års erfarenhet inom branschen vet vi hur viktigt det är med en smidig relocation för såväl företag som anställd. Vi gör processen att flytta till och från Sverige enkel tack vare vår erfarenhet, vårt engagemang och breda kontaktnät. Vårt team älskar det vi gör vilket återspeglas i den uppskattning vi får från våra kunder.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

   Sökord: Service, Koordinering, Administration, VD-assistent, Administratör, Guide, Turism, Kundservice, Hyresmäklare, Relocation, Relocationkonsult