HR/Lön

2021-05-21

Researcher / junior rekryterare till oss på The Place

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en driven student och vill skaffa dig oumbärlig erfarenhet inför framtida karriär? Lockas du av rekryteringsbranschen? Perfekt! Då kan vi ha ditt drömjobb!

   På The Place har vi ett tydligt syfte: Growth by happy work experience! Så tanken är att du ska få möjlighet att växa i en glad och trevlig miljö och dessutom bidra till våra kunders tillväxt genom att hitta rätt person för rätt jobb. Visst låter det kul? Vi är säkra på att när vi som individer växer och har kul på jobbet då skapar vi också tillväxt för oss själva som bolag och våra kunder!

   Om tjänsten

   I rollen som Researcher/Junior rekryterare stöttar du våra rekryteringskonsulter i deras matchningsarbete i uppdragen till våra kunder men du jobbar också självständigt i kontakten med kandidater som finns i vårt nätverk. Det är viktigt att du trivs i ett högt tempo med varierade uppgifter och gillar att ha kul på jobbet – för det tycker vi är jätteviktigt! Vi ser också möjligheten att du självständigt kan axla vissa uppdrag mot kund.

   Vi sitter i Convendums moderna och härliga lokaler på Gävlegatan 16 med frukost varje morgon och tillgång till gym i huset. Hos oss finns möjlighet att arbeta flexibelt både på kontoret och hemifrån. Tjänsten är på 50-100% utifrån behov med start omgående.

   Arbetsuppgifter

   Det här är en bred roll och arbetsuppgifterna kommer att variera och den ena dagen är inte den andra lik, det hoppas vi att du gillar! Du kommer att bland annat att: 

   • Searcha efter kandidater i vår databas - vi har ett starkt nätverk att utforska! 
   • Jobba med urval och genomföra telefonavstämningar
   • Telefonintervjua proaktivt och för specifika uppdrag
   • Assistera rekryterare med administrativa uppgifter och referenstagning
   • Driva egna processer med stöd av rekryterare vid behov

   Vi söker dig som

   • Pluggar på högskola, universitet eller YH inom HR, ekonomi, service, kommunikation eller journalistik
   • Är duktig på att kommunicera på svenska i både tal och skrift
   • Har du mycket goda kunskaper i engelska är det meriterande

   Dina personliga egenskaper

   För att trivas och göra succé hos oss behöver du vara nyfiken, intresserad av människor och en duktig kommunikatör. Du har också en analytisk sida och är serviceinriktad, flexibel och orädd att ta dig an nya utmaningar. Du trivs med att ta eget ansvar och att hitta vägar fram där allt kanske inte är självklart. Ditt engagemang och din drivkraft kommer från viljan att skapa resultat. Vi på The Place gillar utmaningar och du har också en inställningen att det mesta går att lösa! 

   Stämmer det här in på dig? Är det du som är vår nästa stjärna? Skicka in din ansökan på en gång då tjänsten ska tillsättas snabbast möjligt!

   Om oss

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits i över 30 år, under 2019 bytte vi varumärke från Placera Personal till The Place – where happy work happens. På The Place erbjuder vi de mest attraktiva kompetensnätverken där empatiskt ledarskap, glädje och livsbalans står i fokus.

   För våra kunder och medarbetare är vi en Worklife Partner, en plats att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.