HR/Administration/Lön

2022-10-19

Sälj- och marknads support sökes

Stockholms län Visstid (11 dagar - 3 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Tycker du om administration, är duktig på att uppdatera information och har ett öga för detaljer? Sök då detta uppdrag med start omgående!

  Till vår fina kund i Kista söker vi nu en konsult för att stötta upp inom området sälj och marknad. Företaget ingår i en stor internationell koncern och i rollen som support jobbar du på deras säljavdelning. Du kommer att stötta upp och hjälpa till med olika typer av administrativa uppgifter och även finnas till hand och rycka in om något oförutsägbart skulle hända.

  Tjänsten

  I rollen som Sälj- och marknadsupport kommer du att arbeta administrativt med att rensa upp och se till att rätt information finns på företagets kundplattformar och hemsida. Du kommer att uppdatera prislistor och produktkoder samt översätta vissa texter och material från engelska till svenska. För att lätt kunna sätta dig in i rollen krävs det att du tar ett eget ansvar, är snabblärd, lösningsfokuserad och noggrann. Självklart får du en upplärning på plats men du ska heller inte vara rädd för att fråga en kollega eller lyfta luren för att finna rätt information. Företaget sitter i trevliga lokaler i Kista och där kommer du även att ha viss kontakt med övriga organisationen. Kundföretaget jobbar i flera olika system och därför bör du ha en god datavana och ha lätt för att ta till dig information.

  Du kommer att jobba som konsult via The Place på ett uppdrag som sträcker sig i tre månader och för rätt person finns chans till förlängning. Tjänsten är på heltid (40h/v) med start omgående och därför behöver du vara tillgänglig omedelbart.

  Arbetsuppgifter

  I rollen som Sälj- och marknadssupport kommer du att:

  • Rensa upp och komplettera innehåll i kundplattformar
  • Rensa upp och komplettera innehåll på hemsidan
  • Uppdatera prislistor
  • Dokumentera utställningsmaterial och demoprodukter
  • Placera rätt produktkoder i rätt system.
  • Granska och översätta material från engelska och svenska

  Kvalifikationer

  För att passa in i denna roll söker vi dig med följande bakgrund:

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Erfarenhet av administration eller service
  • Väldigt goda datakunskaper
  • Flytande kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift

  Personligt

  För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du kanske är nyexaminerad och har lämplig utbildning i ryggen eller några års erfarenhet från ett liknade arbete. Vi söker dig som är en do:er, är administrativt lagd, noggrann, kommunikativ, orädd och social. Du trivs bra i en administrativ roll där din känsla för struktur och att finna lösningar möts. Du har en god samarbetsförmåga och stöttar även gärna dina kollegor med andra typer av arbetsuppgifter om så krävs. Vidare är du ansvarstagande, förändringsbenägen och ser till så att dina arbetsuppgifter inte blir liggandes. Du är också strukturerad och bidrar till ett positivt klimat.

  Arbetstid/Varaktighet

  Heltid (40h/v)
  Konsultuppdrag tre månader med chans till förlängning
  Placering: Kista
  Start: Omgående

  Passar beskrivningen in på dig? Det hoppas vi så klart att den gör! Vill du bli en del av vårt roliga konsultgäng? Tveka i så fall inte att skicka in din ansökan. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  The Place – Where happy work happens

  Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

  Sökord: Administrativ support, kundservice, kundtjänst, administration, service, datavana, snabblärd, uppdrag, The Place, konsultuppdrag