Kontor/Administration

2019-01-23

Sälj och projekt koordinator till Faber Flags

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vi söker nu dig som vill jobba som Sales and project manager på ett fartfyllt och familjärt företag med goda utvecklingsmöjligheter!

   Faber Flags är en av världens ledande producenter inom visuell kommunikation och ingår i en snabbt växande koncern. Tillsammans med våra kunder hittar vi kreativa och snygga lösningar till alla behov inom företagsbranding, butiksskyltning, inredning och event. Vi ses som en pålitlig och kunnig affärspartner med öga för helheten, oavsett bransch. I organisationen är vi proffs på administration, logistik och har en hög servicenivå. Vi söker dig med driv, ambition och vilja att vara en del av ett äventyr. Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsplats med öppet kontorslandskap ett stenkast från Stockholm, på Lidingö. För oss är teamwork viktigt och vi försöker framförallt skapa en rolig och ambitiös arbetsplats med högt tempo. Vi som arbetar på Faber Flags vill utvecklas tillsammans. Även om vi växer värnar vi om vår personlighet och familjekänsla. Alla våra medarbetare skall trivas hos oss och vi arbetar mycket med arbetsmiljö och arrangerar aktiviteter utanför jobbet.
   Kort sagt; vi trivs på Faber Flags och det hoppas vi att du också kommer att göra.

   Tjänsten

   Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att supporta och se till att Faber Flags kunder får den bästa möjliga servicen. Du kommer att hantera allt från större projekt till snabba mindre orderhanteringar. Under en vanlig arbetsdag kommer du bland annat att få räkna på offerter, ta in priser från produktionen i Asien och Europa, lägga in order i systemet samt ta hand om logistikfrågor. Du kommer också att ha ett kundansvar över flertalet befintliga kunder och äga hela processen från start till mål. Du kommer att ha kontakt med kunder via telefon, mail och besök.

   Du kommer att arbeta i ett mindre team och därför krävs det att du är flexibel och anpassningsbar och kan hjälpa till där det behövs. Du är strukturerad och noggrann och trivs att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften.
   Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom support eller administration samt inom inköp på något vis för att lättare förstå hela förloppet. Har du kunskaper inom ordersystem såsom Visma Administration är det ett stort plus.

   Kvalifikationer

   För att passa i rollen som Sälj och projekt koordinator ser vi att du har följande bakgrund:

   - Strukturerad
   - Självgående
   - Positiv och har en god kommunikativ förmåga
   - Goda kunskaper i svenska och engelska
   - Grundläggande kunskap i officepaket
   -Tidigare erfarenhet av liknande arbete


   Som person är du noggrann, har god social kompetens samt är proaktiv. Vi tror att du är ambitiös, ger ett professionellt intryck och är mån om att leverera enligt uppsatta krav. Det är viktigt att du känner ansvar för inkomna ärenden och tar ansvar hela vägen till avslut.


   Start: Omgående, enligt överenskommelse

   Omfattning: Heltid, Konsultuppdrag på 6 månader med intention att efter det bli anställd hos Faber Flags

   Arbetstid: Kontorstider, 8-17

   Plats: Stockholm, Lidingö

   Lön: Enligt överenskommelse

   Om du är intresserad av tjänsten till Faber Flags - tveka inte att skicka in din ansökan omgående! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

   Bli en av oss

   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Nyckelord: Sälj och projekt koordinator, administratör, administration, Faber Flags, Lidingö, kundservice, orderhantering, orderadministratör, visma, inköp