Försäljning/Marknad

2021-02-19

Säljadministratör till ALD med start omgående

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

    Är du en grym administratör som vill jobba tillsammans med säljteamet på ALD:s kontor i Täby? Nu har du chansen att få göra det och dessutom med start omgående!

    Vi söker nu en säljadministratör till ALD;s kontor i Täby. Du kommer jobba i en varierande roll där administration och koordinering är ledorden. Det är därför viktigt att du är en van administratör som på ett engagerat sätt tar dig ann en roll där du blir del av många olika processer.

    I rollen som säljadministratör jobbar du med all form av administration som rör säljprocesserna. Säljavdelningen består av ca 10 personer. Du jobbar tight ihop med säljarna och ansvarar för att all viktig säljinformation finns korrekt upplagt i deras system. Det kan röra sig om kontaktuppgifter, mötesbokningar, information om kunden eller andra uppgifter som är viktigt att känna till för säljgruppen. Du registrerar all information i både ALD:s egna system och i Excel. I rollen hanterar och skriver du också offerter och besvarar frågor från kunder som kommer in via mail och telefon. En del av kommunikationen kommer ske på engelska så det är därför viktigt att du känner dig bekväm med det.

    Tjänsten är på heltid, måndag-fredag 08.00-17.00 och du kommer sitta på ALD´s kontor i Täby Stockholm. Vi ser att du kan starta så fort som möjligt och vikariatet löper på till och med 30/8, med chans till förlängning. Du blir direktanställd av ALD.

    Vem tror vi att du är?

    För att snabbt komma in i rollen hos ALD, tror vi att du har följande bakgrund:

    • Tidigare erfarenhet som administratör eller koordinator
    • Mycket god administrativ förmåga
    • God datorkunskap och goda kunskaper i MS Office, främst Excel
    • Meriterande om du har erfarenhet av sälj- och/eller leasingbranschen sedan tidigare
    • Svenska och engelska flytande i tal och skrift, då det krävs i tjänsten 

    Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en ödmjuk teamspelare som lyssnar på både dina kollegor och kunder. Du klarar att arbeta i ett högt tempo och hantera flera olika uppgifter parallellt. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och tar stort ansvar. Vidare är du positiv till förändringar och kan hålla en hög motivationsnivå.

    Är du den vi söker? Kul! Är du tillgänglig omgående? Bra! Sök tjänsten redan idag. Vi jobbar med löpande urval och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 


    ALD - Vi är ett av Sveriges ledande leasingföretag
    I snart 20 år har vi hjälpt svenska företag att hitta rätt leasingbil och rätt finansiella lösningar. ALD Automotive förvaltar mer än 1,5 miljon tjänstebilar för våra kunder över hela världen och närmare 26 000 av dem rullar på våra svenska vägar. Vårt internationella nätverk bidrar till vår gedigna bilkunskap och vår vana att jobba med miljöperspektivet kopplat till tjänstebilar. Främst är det dock det dagliga mötet med våra kunder som driver oss i vår utveckling. Hos oss möter du fler än 100 engagerade medarbetare med lång erfarenhet och kunskap inom områden som kundservice, biladministration, bilpolicies och hållbarhet. Det säkerställer att du kan lita på att du får välgrundade och goda råd. Vår personliga service och vårt engagerade team ligger till grund för vår höga kundnöjdhet.

    The Place är Sveriges enda Worklife Partner

    För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

    The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

    Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.