Sälj/Marknad/Kommunikation

2022-06-30

Säljadministratör till Exclusive Networks!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en stjärna inom säljadministration och vill jobba på ett globalt företag inom cybersecurity i Mörby? Toppen! Då kan vi ha ett stimulerande uppdrag för dig!

   Cybersecurity och molnlösningar är Exklusive Networks expertis - och nu söker de dig som gillar administration och kundkontakt för en roll som säljadministratör. "I rollen besvarar du förfrågningar som mestadels inkommer via mail rörande priser och avtal. På så sätt bygger du ett brett kontaktnät med våra partners och leverantörer, samt får en affärsförståelse inom industrin". Så beskriver säljchefen Andreas rollen som säljadministratör hos dem.

   Om tjänsten

   Exclusive Networks boostar tusentals återförsäljare och leverantörer globalt inom cybersecurity och molnlösningar. Du kommer vara en del av teamet Inside Sales som består av fyra andra säljadministratörer - så du kommer få bra stöttning i upplärningen!


   Du erbjuds

   • Inblick i en högaktuell bransch
   • Att vara del av ett seniort team som du kan känna dig trygg i
   • Högt tempo och en positiv anda

   Arbetsuppgifter

   • Besvara inkommande förfrågningar från kunder, oftast på mail men ibland på telefon
   • Återkomma till kunder som skickat förfrågningar med ett prisförslag och följa upp
   • När kund godkänt offerter och beställer stöttar du administrativt för att stänga affären

   Dina tidigare erfarenheter:

   För att passa och göra succé i rollen tror vi att du har:

   • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
   • En eftergymnasial utbildning
   • Administrativ erfarenhet
   • Grundläggande kunskap i Excel
   • Stor ansvarskänsla och starkt eget driv
   • Tar initiativ och driver dina uppgifter i mål

   Vem är du?

   För att trivas i rollen som säljadministratör tror vi att du uppskattar att arbeta med administrativa arbetsuppgifter, processer och flöden samt tycker om sociala kontakter både internt och externt. Du arbetar bra i grupp och triggas av att jobba mot gemensamma mål. Som person är du noggrann, orädd, tycker om ett högt tempo, är social och tycker om att prata med kunder.

   Arbetstid/Varaktighet

   Konsultuppdrag minst 6 månader med möjlighet till förlängning/övertag.
   Heltid (37,5h/v), 08:30-17:00 med möjlighet till flex.
   Startdatum, så snart som möjligt. 

   Placering: Kontoret ligger just nu 4 minuters promenad från Mörby centrum men kommer att flytta till Solna i mitten av augusti. 

   Är du den vi söker? Det hoppas vi givetvis att du är! Passa på att skicka in din ansökan redan idag. Vi jobbar med löpnade urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

    

   Nyckelord: säljadministratör, Mörby, Danderyd,inside sale,