Försäljning/Marknad

2020-10-22

Säljande Produktchef till B. Braun Medical

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en affärsmässig säljare eller produktspecialist inom medtech och redo att ta nästa steg som Produktchef? Då kan vi ha en spännande utmaning för dig!

   Vi söker nu en säljande produktchef med placering på B. Braun Medical AB:s nya fräscha kontor i Danderyd. B. Braun Medical erbjuder dig en utvecklande roll inom spännande produktområden där du får möjlighet till personlig utveckling, kontinuerliga utbildningar och personalförmåner utöver det vanliga. Du kommer i rollen ha ett självständigt arbete ute på fältet (ca 40% av tiden) och arbeta med starkt motiverade kollegor som brinner för sitt arbete. 

   Rollen

   Som produktchef på B. Braun Medical kommer du bland annat att arbeta med produktutbildningar, starta och följa upp kliniska tester, driva projekt och arbeta med försäljningen av produkter inom divisionen Hospital Care. Hospital Care säljer och marknadsför bland annat medicinteknisk utrustning som infusionspumpar och engångsmaterial men även läkemedel, främst till slutenvården. Du kommer att ansvar för och arbeta med våra produkter inom Basic Care och infusion/injektion samt sluten läkemedelsberedning.

   Ditt arbete blir att, tillsammans med affärsområdeschef, genomföra marknadsanalyser, implementera och utbilda samt sälja in produkterna både före och efter en upphandling. Du blir en del i ett litet, framgångsrikt team, där du kommer att arbeta självständigt och resultatinriktat ute på fältet, under ledning av affärsområdeschefen. Vidare har du ett tätt samarbete med HQ i Tyskland samt möjlighet ett aktivt deltagande i olika GNT, interna global nätverk för produktgrupperna. I rollen ingår ungefär 60 övernattningar per år.

   Dina tidigare erfarenheter

   För att passa och göra succé i rollen tror vi att du har följande bakgrund:

   • Utbildning som specialistsjuksköterska (IVA, anestesi, operation) alternativt erfarenhet som produktspecialist inom medtech
   • LIF utbildning
   • Tidigare erfarenhet av försäljning inom läkemedelsbranschen är starkt meriterande
   • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
   • B-körkort

   Vem du är

   Dina tidigare erfarenheter är av stor vikt men dina personliga egenskaper blir avgörande. Då rollen kräver stort eget ansvar bör du vara en person med eget driv och ha en stark vilja att nå uppsatta mål. Du är relationsskapande, har lätt för att skapa förtroende och har god kommunikativ förmåga. För att trivas i rollen bör du ha entreprenöriellt förhållningssätt, är affärsmässig och är bra på att prioritera ditt arbete. 

   Passar beskrivningen in på dig? Kul! Sök tjänsten redan idag då vi jobbar med löpande urval!

   Anställningen

   Det här är en rekrytering där du blir anställd direkt av B. Braun Medical AB. Det är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse.

   B.Braun Medical AB

   B. Braun Medical AB är ett helägt dotterbolag till B. Braun Melsungen AG, ett tyskt familjeägt företag med mer än 180 års erfarenhet inom det medicinska området. B. Braun-koncernen som grundades 1839 omsätter idag 6,7 miljarder euro och har över 62 000 anställda världen över. B. Braun Medical AB, som klassas som ett AAA-företag, är i en expansiv fas och kommer i år att omsätta omkring 500 miljoner.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.