Försäljning/Marknad

2020-10-27

Säljare inom medicinteknik till B. Braun Medical

Västerbottens län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du bakgrund som sjuksköterska eller säljare inom medicinteknik och vill fortsätta utvecklas i en affärsdriven roll? Perfekt! Då tycker jag du ska fortsätta läsa annonsen!

    

   Nu söker vi dig som är specialistsjuksköterska i grunden och som gillar att utbilda och lära andra människor inom sjukvård. Alternativt har du kanske jobbat några år som säljare inom medicinteknik och känner att du vill prova på något nytt? Då har vi faktiskt en rolig och utvecklande tjänst ledig som Säljare till B. Braun Medical med distrikt Norrland. 

   Som medarbetare hos B. Braun Medical erbjuds du ett härligt arbetsklimat med spännande produktområden och starkt motiverade kollegor. Rollen ger stor möjlighet till personlig utveckling och du får kontinuerlig utbildning och coachning inom affärsområdena samt säljteknik och erbjuds personalförmåner utöver det vanliga.

   Rollen

   Som säljare till B. Braun Medical AB kommer du att ansvara för försäljningen av produkter inom divisionen Hospital Care, i distrikt Norrland. Hospital Care marknadsför medicintekniska engångsartiklar, läkemedel och medicintekniska system för infusionsterapi. Ditt arbete blir att, genom kontakter, med b.la beslutsfattare och sjukvårdspersonal driva och utveckla våra kunder inom våra terapiområden, både före och efter en upphandling. Du blir en del i ett framgångsrikt team där du kommer jobba självständigt och resultatinriktat och du kommer ha ett tätt samarbete med de olika affärsområdena på Division Hospital Care. I den här rollen får du räkna med att det blir mycket resor med bil samt ett antal övernattningar. Du ansvarar för distrikt Norrland men kan bo både där eller i Stockholmsområdet. Du styr själv över dina dagar där du utgår ifrån ditt hemmakontor och besöker kunder utifrån de möten du bokat. Det kan vara möten i form av luncher, klinik- och utbildningsmöten eller mässor och kongresser. Det är alltså en tjänst som innebär mycket eget ansvar och där det krävs att du har ett eget självdriv.

   Dina tidigare erfarenheter

   För att lyckas och göra succé i rollen tror vi att du har följande bakgrund:

   • Utbildad specialistsjuksköterska eller liknande och/eller tidigare erfarenhet av sälj inom den medicintekniska branschen
   • Mycket goda kunskaper inom medicinteknik
   • Van att arbeta relationsnära
   • Mycket god administrativ förmåga
   • Goda systemkunskaper
   • Körkort B
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
   • LIF-utbildning är meriterande

   Vem är du?

   Dina personliga egenskaper är viktiga för denna tjänst. Vi ser såklart att du har ett intresse för det medicintekniska. Du är pedagogisk och kan på ett bra sätt förklara och utbilda personer inom ditt område. Sedan tidigare är du van att jobba självständigt, har ett eget driv och en hög ambitionsnivå. Du har lätt för att skapa nya och långsiktiga relationer samt brinner för att arbeta med försäljning.

   Passar beskrivningen in på dig? Kul! Sök tjänsten redan idag då vi jobbar med löpande urval!

   Anställningen

   Det här är en rekrytering där du blir anställd direkt av B. Braun Medical AB. Det är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse.

   B.Braun Medical AB

   B. Braun Medical AB är ett helägt dotterbolag till B. Braun Melsungen AG, ett tyskt familjeägt företag med mer än 180 års erfarenhet inom det medicinska området. B. Braun-koncernen som grundades 1839 omsätter idag 6,7 miljarder euro och har över 62 000 anställda världen över.
   B. Braun Medical AB, som klassas som ett AAA-företag, är i en expansiv fas och kommer i år att omsätta omkring 500 miljoner.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.