Kundservice

2023-03-16

Säljsupport till Signode i Täby!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vad sägs om härligt teamarbete och därtill ett spännande jobb? Om du vill arbeta med förstklassig service både internt och externt är detta helt klart rollen för dig!

   Vi söker alltså just nu efter en ny fantastisk medarbetare till Signodes nordiska huvudkontor i Täby!
   I rollen som Säljsupport kommer du, tillsammans med ditt team, jobba för att ta deras service och säljsupport till nästa nivå.

   Om rollen

   Detta är en bred och spännande roll där du ansvarar för hela ledet - från beställning till leverns. Din primära arbetsuppgift är att ge förstklassig service och support både internt och externt.
   Du kommer utgå från det trevliga huvudkontoret i Täby. Här ingår du i ett litet, men starkt, team på tio personer med familjär känsla och tight samarbete. Ni har även daglig kontakt med kollegor i de övriga nordiska länderna. På Signode hjälper man varandra!

   Hur en vanlig dag kan se ut

   • Stötta kunder från beställning till leverans.
   • Hantera processer genom ERP- och CRM-system.
   • Fakturera och driva in betalningar.
   • Kontakt med externa leverantörer och kunder.
   • Stötta den interna och externa försäljningen med kundrapporter och erbjudanden.
   • Hantera reklamationer och andra kundrelaterade ärenden.
   • Hantera kreditnotor och fakturafel.
   • Samarbeta och backa upp dina kollegor i andra länderna i Norden.
   • Utveckla och effektivisera Back Office-processer över regioner för att förbättra kundnöjdheten.

   Om Signode

   Signode går i främsta ledet när det gäller förpackningsutveckling. Företaget förser sina kunder med avancerade lösningar som ger en ökad effektivitet, förbättrad godssäkerhet och reducerade kostnader, och har under mer än 100 år varit lyhörda för industrins behov av driftsäkra och lönsamma system för transportemballering och godsskydd. Signode eftersträvar långsiktiga kundrelationer och har idag en marknadsledande position med tyngdpunkt på helautomatiska lösningar inom bandning, sträckfilmning och märkning av gods

   Kvalifikationer

   För att trivas och göra succé i rollen som Säljsupport på Signode tror vi att du har:

   • Några års erfarenhet av försäljning och/eller kundservice.
   • Goda IT-kunskaper
   • Erfarenhet av ERP- och CRM-system
   • Flytande kunskaper i Svenska och engelska
   • Det är starkt meriterande om du har kunskaper i finska, danska eller norska, i både tal och skrift

   Vem vi tror att du är

   Vi tror att du är en problemlösare av allra högsta rang! Du är förmodligen en organiserad och driven person som motiveras av snabba processer och service i toppklass. Du är professionell i ditt arbete och ser alltid till att leverera med god kvalitet. Vi tror också att du kort sagt är en trevlig människa, som är bra på att samspela med andra.

   Om tjänsten

   Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir en del av oss på The Place och arbetar som konsult hos Signode. Uppdraget sträcker sig minst 6 månader, med chans till förlängning. Tjänsten är på heltid (37,5h/v) med arbetstiderna 08.00-16.00 med 30 min lunch. Tillträde är snarast möjligt och du utgår från Signodes nordiska huvudkontor på Hantverkarvägen i Täby.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.