Försäljning/Marknad

2020-03-30

Sales and marketing assistant till växande SignUp Software AB!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du taggad på en roll där du får kombinera både sälj-och marknadssupport? Grattis! Här finns en spännande och rolig komboroll med utvecklingsmöjligheter du bara inte får missa!

   Den som lyckas knipa rollen som Sales and marketing assistant på SignUp Software kommer få en bred och spännande roll att växa in och utvecklas i. Här får du möjligheten att arbeta på ett expansivt företag där man har kul på jobbet och hjälps åt för att nå högt uppsatta gemensamma mål. Sälj och marknad har ett tätt samarbete där de stöttar och lär av varandra. Här finns det dessutom goda chanser till utvecklingsmöjligheter! Huvudkontoret ligger idag i Sundbyberg med närhet till kommunikationer, dock finns det planer på att flytta till nya lokaler men som fortsatt kommer att ligga i Norrort med gångavstånd till spårbunden trafik.

   Rollen

   Hos SignUp kommer du till en början ha en roll där du fördelar din tid mellan marknad och säljorganisationen. Vi letar därför efter dig som i början är villig att arbeta med båda områdena och som sedan har ambitioner att utvecklas, antingen inom sälj eller marknad på längre sikt.

   Inom marknad kommer du t.ex. arbeta tillsammans med SignUps globala Head of Marketing och bidra till att skapa affärer och bygga strategiska relationer bland annat via digital marknadsföring. Arbetet innefattar bl.a. att hantera leads i Microsoft Dynamics CRM, utveckla och genomföra kampanjer riktade till samarbetspartners såväl som slutkunder. Du kommer även att vara med och hjälpa till i förberedelser inför olika event, samt eventuellt assistera vid mässor runt om i världen och vid lokala events i Norden.

   I rollen kommer du även ingå i Sales Operationsteamet som är en stödfunktion till det globala säljteamet. Vanligt förekommande uppgifter kommer att vara att skapa och skicka ut nya kundspecifika avtal utifrån befintliga mallar, inhämta och uppdatera information i Microsoft Dynamics CRM samt hantera avtalsfrågor som kommer in från kunder och samarbetspartners. Kontakter sker dagligen med externa och interna stake-holders och här kommer du fylla en viktig funktion i teamet!

   Din bakgrund

   För att passa och lyckas i rollen tror vi att du har följande profil:

   • Minst 2-4 års yrkeserfarenhet inom säljsupport/marknad
   • Goda kunskaper inom Officepaketet
   • God insikt i hur en säljprocess fungerar
   • Goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift
   • Erfarenhet av Microsoft Dynamics CRM är meriterande
   • Högskoleutbildning inom marknad eller ekonomi är meriterande

   Vem är du?

   Som person är du noggrann, flexibel och öppen för förändringar. Du är den som känner ansvar och har förmåga att göra rätt prioriteringar i ditt arbete. Du har en vilja att hela tiden förbättra processer och ser kvalitét som en självklarhet i allt du gör. Som person finner du det stimulerande att lära dig nytt samt att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vidare är du en person som är nyfiken, självgående och har en "can do"-attityd samt lätt för att samarbeta och kommunicera med verksamheten.

   Om SignUp Software AB

   SignUp är ett snabbväxande IT-företag med lång erfarenhet inom elektronisk faktura- och avtalshantering. SignUp Software utvecklar och marknadsför ExFlow – en ledande lösning för fakturahantering för Microsofts affärssystem. ExFlow används av fler än 700 företag globalt. Varje år passerar fler än 40 miljoner fakturor genom ExFlow. SignUp Software grundades 1999 och har idag närmare 60 anställda, alla med gedigen erfarenhet och kunskap inom utveckling och försäljning av IT-lösningar.

   Arbetstid/Varaktighet

   Direktrekrytering/Tillsvidare
   Heltid, flextid
   Startdatum: Snarast men med hänsyn till uppsägningstid

   Intresse för jobbet? Vänta inte på bättre tider utan sök redan idag!

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.