Ekonomi/Finans

2023-03-28

Sales Controller till Senergia

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en erfaren controller som brinner för analysarbete? Vill du dessutom arbeta på ett hållbart företag i expansionsfas? Då har vi den perfekta tjänsten!

   Nu har du chansen att joina ett innovativt, hållbart och framtidsvisionärt bolag i tillväxtfas! Senergia är en ledande nordisk grossist för hållbar energi, och söker just nu sin nya ekonomistjärna inom Sales Controll till deras huvudkontor i centrala Stockholm.

   Vill du vara med och främja hållbar innovation samt öka andelen förnybar energi i Sverige? Senergia erbjuder helhetslösningar inom solenergi, elbilsladdning och energilagring - och efterfrågan fortsätter att växa starkt!

   Just nu söker vi en Sales Controller med erfarenhet av servicebranschen. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att arbeta på ett företag och i en bransch som är i en stark tillväxtfas. Det finns på sikt stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill!

   Vill du vara med på Senergias resa? Välkommen med din ansökan.

   Om rollen som Sales Controller

   Rollen som Sales Controller på Senergia är både bred och utvecklande. Du kommer baserat på en ökad efterfrågan arbeta aktivt med prissättning och prognos samt intern och löpande kontraktsanalys. Du arbetar i ett nära samarbete med kollegor som hanterar den övergripande controllerfunktionen.

   Vem söker vi för tjänsten?

   För att trivas i tjänsten som Sales Controller hos Senergia, tror vi att du har följande bakgrund:

   • Du har 3–5 års erfarenhet av controlling inom servicebranschen
   • Du har en utbildning inom ekonomi från universitet/högskola eller motsvarande
   • Du är van att hantera avancerad data i Excel och har tidigare erfarenhet av ERP och BI system
   • Du har en god förståelse för redovisning och rapportering
   • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift

   Vi söker dig som är nyfiken, driven och har en stark analytisk förmåga med ett kommersiellt tänk. Du är noggrann och målinriktad i ditt arbetssätt och har förmåga att arbeta i en multifunktionell, snabbrörlig och dynamisk miljö. Vi ser gärna att du är tekniskt lagd och har ett intresse för branschen med en positiv inställning till att lära dig mer om den.

   Vad erbjuder Senergia dig?

   En härlig teamkänsla och en känsla av att allt är möjligt! Du får bli en del av ett gäng nyfikna, ambitiösa och framåtsträvande personer som gärna hittar på roliga aktiviteter tillsammans. Här är det högt i tak och nya idéer om hur bolaget kan ta nya höjder välkomnas! Du kommer att få en ordentlig onboarding med interna utbildningar och teamträffar. Och långsiktigt finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill.

   Tjänstens omfattning

   Detta är en rekrytering där du kommer bli anställd direkt hos Senergia. Tjänsten är på heltid 8-17 med möjlighet till flex samt möjlighet att arbeta på distans några dagar i veckan. Start sker enligt överenskommelse med eventuell uppsägningstid men vi ser gärna att du kan starta tjänsten hos Senergia så snart som möjligt.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Sökord: Sales Controller, controller, controlling, redovisning, rapportering