HR/Administration/Lön

2022-08-02

Sales Support Specialist till GEZE sökes!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Är du en strukturerad, lösningsfokuserad och självgående backofficemedarbetare som gillar att ge det lilla extra. Kan du dessutom finska eller ryska är det ett stort plus!

  Till vårt trevliga kundföretag GEZE i Täby söker vi en Sales Support Specialist till deras Backofficeavdelning. Här får du möjlighet att arbeta på ett företag som är ledande inom sin nisch när det gäller dörrar, fönster och säkerhetsteknik runt om i Europa. Företaget går stadigt framåt och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas vidare på GEZE. Låter det spännande?

  Rollen och uppdraget

  I rollen som Sales Support Specialist kommer du att arbeta på ett globalt företag med totalt 3000 anställda, 37 dotterbolag och med huvudkontor och fabriker i Tyskland. Kontoret i Sverige ligger i Täby, Arninge och har ca 20 medarbetare. Du kommer att jobba mot marknaden i Finland, Lettland, Estland, Litauen och Island. Det är därför mycket meriterande om man förutom engelska även kan finska eller ryska då detta är till stor hjälp i denna tjänst. Du kommer att jobba nära och rapportera till Country Manager för dessa länder som också sitter på plats i Täby.

  Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att ta emot och lägga kundorder, ha ansvar över mailboxar för respektive land. Du kommer även ta emot reklamationsärenden och aktivt jobba med problemlösning och förbättringar av systemet. Att merförsälja och göra offerter ingår också på ett naturligt sätt i tjänsten. Samt att skicka vissa mindre tilläggsprodukter från deras lilla lager i Sverige med 3 parts produkter ut till kund. Fakturahantering förekommer även om den till stor del sker automatiskt. Du kommer att jobba med både befintliga och nya kunder med fokus på att ta emot och lägga deras order samt lösa problem som kan uppstå efter vägen.

  Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid (flextid) med start omgående (med hänsyn till eventuell uppsägningstid.) Du anställs initialt av The Place under 6 månader och arbetar som konsult ute hos GEZE. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller överanställning av kunden då de ser att behovet är långsiktigt.

   Vem tror vi att du är?

  För att trivas och göra succé i rollen tror vi att du har följande bakgrund:

  • Relevant akademisk utbildning eller motsvarande
  • Tidigare erfarenhet av liknade arbetsuppgifter inom kundtjänst och backoffice
  • God systemvana
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av affärssystemet SAP är starkt meriterande
  • Erfarenhet av finska eller ryska är starkt meriterande

  Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en strukturerad och ansvarsfull person som är självgående och lösningsfokuserad. Du är en doer som inte är rädd för att kavla upp ärmarna. Vidare ser vi att du är en serviceinriktad person som är en duktig teamspelare men samtidigt inte har några problem med att jobba självständigt. Du trivs med att kombinera administration med service och tycker det är roligt att jobba och trivs med ett stundtals högt tempo.

  Om företaget

  GEZEs Produkter, systemlösningar och tjänster för dörrar och fönster.
  GEZE står för innovation, högsta kvalitet samt holistiskt stöd inom fastighetstekniktjänster – från första utkast, genom projektering och driftsimplementering med standardprodukter till skräddarsydda systemlösningar och individuell service och underhåll. Vi har ett omfattande produktsortiment med dörr-, fönster- och säkerhetsteknik. Vi är en av de ledande drivkrafterna bakom digital hopkoppling av fastighetsautomation.

  Automatiska dörrlösningar för tillgänglighet eller brandskydd, fönstermotorer för naturlig ventilation eller för rök- och värmeutsug i händelse av brand, digital hopkoppling av dörrar och fönster för fastighetsautomation – det är bara några exempel på vad vi kan erbjuda. Vårt mål är att utveckla byggnader som är gjorda för att bo och arbeta i, med högsta grad av komfort och största möjliga säkerhet för byggnadens alla användare.

  Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!

  The Place – Where happy work happens

  Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.