Sälj/Marknad/Kommunikation

2022-06-02

SDR - se hit! Nu utökar vi säljteamet på The Place!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du utvecklas inom sälj med världens härligaste team? Toppen – ge oss tre minuter av din tid så kan vi bevisa att du har hittat rätt!

   Det är full rulle på The Place, och vi har en hög efterfrågan på våra tjänster (vilket lyxproblem va?). Därför förstärker vi vårt säljteam med ytterligare en fantastisk Sales Development Representative (SDR) som kan stötta oss i vår tillväxtresa. 

   Om Rollen
   Den här rollen är viktig för oss då du har hand om den första kontakten med nya kundsamarbeten. I ett tätt samarbete med våra affärsansvariga, din SDR-kollega och marknadsteamet kommer du se till att vi bearbetar och genomför möten med rätt företag. Och på ett professionellt och rådgivande vis hjälper du nya kundföretag att hitta den bästa rekryteringslösningen efter behov och önskemål.

   Som SDR kommer du även ta hand om de företag som visat intresse för vårt erbjudande via våra olika kanaler, och leda dem vidare i kundresan. Det gör du genom att förvalta och bearbeta inkommande leads, boka möten på nya och befintliga kontakter och bidra med din kunskap i hur vi bäst hanterar de olika kunderna i vårt CRM-system (din blivande bästa vän?). Vi tror att du helt enkelt är expert på hur man får ett lead till att bli en köpande kund.

   I denna roliga roll får du också jobba med prospektering och se till att vi kommunicerar med rätt företag och rätt personer. Lite detektivarbete ingår alltså.

   På The Place samarbetar marknad och sälj tätt ihop och här har du alla möjligheter att påverka vår strategiska bearbetning av kunder från både sälj- och marknadsperspektiv! För att få bästa möjliga insikt om hur vi ska bearbeta våra kontakter tror vi även att du kan ta kundmöten efter en tid.

   Denna roll passar perfekt för dig som både vill utvecklas och utveckla, hos oss finns alla möjligheter att påverka och tycka till. Om du är junior eller senior eller något där emellan spelar ingen roll, det viktigaste är att du är en säljdriven person som är taggad på att vara med på vår tillväxtresa och förbättringsresa!

   Om The Place
   Det finns en anledning till att The Place slogan är "Where Happy Work Happens"!
   Vi sitter i centrala Stockholm i härliga lokaler på Gävlegatan 16 med frukost varje morgon och tillgång till gym i huset och AW på fredagar. För oss är det viktigt att både utvecklas och ha kul på vägen. Vi hittar på roliga och givande aktiviteter tillsammans och firar våra framgångar.

   Dina arbetsuppgifter:

   • Bygga kundrelationer
   • Kvalificera inkommande leads och tilldela till affärsansvarig eller rekryteringsansvarig
   • Svara på enklare pris- och processfrågor
   • Samarbeta med marknad- och säljteamet
   • Skapa kontakt med potentiella kunder som på olika vis visat intresse för våra tjänster
   • Mediabevakning av olika branscher och kundföretag

   För att lyckas i rollen tror vi att du har:

   • Tidigare erfarenhet av att bygga kundrelationer
   • Erfarenhet av tjänsteförsäljning eller kundsupport/kundservice
   • Erfarenhet av att jobba i ett CRM system (Vi använder Upsales)
   • Kommunikativ i tal och skrift
   • Det är meriterande om du har erfarenhet från vår bransch 
   • Det är meriterande om du har jobbat i ett prospekteringsverktyg tidigare

   Om dig:
   Vi söker dig som trivs med att jobba mot individuella och gemensamma mål i ett säljteam, så därför passar det utmärkt om du är lagspelare och social person. Kort sagt är du en trevlig person som har lätt att samarbeta! Vidare söker vi dig som är målinriktad, modig, nyfiken på våra kunder, och dig som ser lösningar där andra ser problem.

   Känner du dig träffad? Vad kul! Skicka in din ansökan idag.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   Vi vet att glada medarbetare presterar bättre och hjälper företag att växa.

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits i över 30 år, under 2019 bytte vi varumärke och blev The Place - Sveriges enda Worklife Partner. För våra kunder och medarbetare är vi just en Worklife Partner, en plats att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, HR & Lön, Marknad & Kommunikation och kundservice.

   Sökord: säljare, SDR, kundresa, sales Development Representative