Ekonomi/Finans

2023-01-24

Senior Business controller sökes!

Stockholms län Visstid (3-6 månader) 2023-02-23 | 13 dagar kvar

   Har du haft en ledande position inom controlling? Har du dessutom erfarenhet från IT-controlling och söker ett nytt uppdrag omgående? Då har vi det perfekta uppdraget för dig!

   Vår kund som är ett internationellt ledande företag inom hemelektronik söker nu en senior Business controller med 10+ års erfarenhet till sitt huvudkontor på Kungsholmen. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående fram till sista maj 2023 med goda chanser till förlängning.

   Om rollen

   I rollen som Senior Business controller kommer du att stötta business controlling-teamet i deras investeringsgranskning och godkännandeprocess samt ta fram månatliga ledningsrapporter som ska redovisas för koncernledning och styrelse. Vidare kommer du också vara en del i IT- controlling teamet och fungera som ett stöd för kostnadsplanering och uppföljning.

   Dina erfarenheter

   För att passa och göra succé i rollen tror vi att du har:

   • 10+ erfarenhet från en ledande controlling position
   • Erfarenhet av att driva månatlig ledningsrapportering och skriva/förbereda styrelserapporter/material.
   • Erfarenhet av att driva kostnadsuppföljning av projekt och andra initiativ.
   • Duktig på att arbeta operativt i verksamheten
   • Det är meriterande om du har erfarenhet från IT-controlling
   • Det är meriterande om du Erfarenhet från Power BI.

   Vem vi tror att du är

   För att lyckas i rollen tror vi att du är en trygg och senior person med lång erfarenhet inom Business controlling. Du har god ledarskapsförmåga och är bra på att kommunicera och tydliggöra prioriteringar. Vidar är du strukturerad, ansvarsfull och har ett öga för detaljer. Slutligen ser vi gärna att du har förmågan att arbeta både reaktiv och proaktiv för att effektivt och flexibelt leverera de bästa resultaten.

   Låter detta som något som kan passa dig? Perfekt! Sök uppdraget redan idag!

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.