Ekonomi/Finans

2022-12-27

Senior Redovisningsekonom till kund i Åkersberga

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Brinner du för redovisning? Är du dessutom ute efter ett nytt uppdrag omgående? Se hit!

   Har du arbetslivserfarenhet inom redovisning där du haft ett helhetsansvar? Vår uppskattade och fina kund inom bilbranschen med fint kontor i Åkersberga söker nu en senior Redovisningsekonom för ett uppdrag på 4–6 månader.

   I rollen som Redovisningsekonom arbetar du brett och varierat. Dina arbetsuppgifter innefattar löpande redovisningsarbete, inkomstskattedeklaration, momshantering och periodiska sammanställningar. Därtill har du hand om kund- och leverantörsreskontra samt ansvar för utförandet av månads, kvartals- och årsbokslut. Utöver detta är du delaktig i kontoavstämningar, samt rimlighetskontroller av balans- och resultaträkning samt systemförvaltare av system

   Detta är ett konsultuppdrag på 4–6 månader med start omgående!

   Är det dig vi söker?

   För att trivas och passa i rollen tror vi att du har ett stort intresse för redovisning och ekonomiska flöden. Du är kommunikativ och motiveras av att arbeta tillsammans med andra och ser inga problem med att stödja kollegor i deras arbete. Vidare är du mycket noggrann med detaljer i ditt dagliga arbete och du har en väl utvecklad förmåga gällande att hantera en arbetsbelastning som periodvis är högre. Du kan självständigt strukturera ditt arbete då det inom ramen för rollen krävs ordning och reda samt en vilja av och ett intresse för att sätta nya rutiner och processer på plats.

   Vi ser gärna att du har:

   • Akademisk utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning
   • Flera års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst där du haft ett helhetsansvar över den löpande bokföringen
   • Du talar och skriver obehindrat svenska
   • Det är meriterande med kunskaper inom Visma och/eller Kobra

   Arbetstid/Varaktighet

   Omfattning: Heltid
   Placering: Åkersberga (med möjlighet att jobba hemifrån visstid).
   Start: Omgående

   Stämmer beskrivningen in på dig? Sök tjänsten så snart som möjligt, urval sker löpande!

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.