Ekonomi/Bank/Finans

2021-06-23

Senior Redovisningskonsult till BW ekonomipartner

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en erfaren redovisningskonsult med stort kundfokus? Vill du bli en del av ett företag där du har möjlighet att utvecklas? Toppen - Då kan vi ha rätt jobb för dig!

   Vi söker för rekrytering en erfaren redovisningskonsult som vill växa och utvecklas tillsammans med BW ekonomipartner.

   Var du kommer arbeta

   BW ekonomipartner är en professionell fullservicebyrå inom ekonomi och redovisning som strävar efter nära och långsiktiga relationer med sina kunder. På företaget arbetar sex kompetenta medarbetare och det trevligt inredda och rymliga kontoret är beläget i Kungsängen. Tjänsten är på heltid med önskad start i mitten av augusti.

   BW ekonomipartner erbjuder

   Här får du möjlighet att arbeta på ett mindre bolag tillsammans med ett positivt och sammansvetsat team som har kul ihop och stöttar varandra när det behövs. Du får chansen att påverka din och företagets utveckling i en variationsrik roll och företaget satsar kontinuerligt på interna och externa utbildningar.

   Arbetsuppgifter

   I rollen som redovisningskonsult har du bland annat följande arbetsuppgifter:

   • Löpande bokföring
   • Månadsbokslut
   • Redovisning av skatter och moms
   • Månadsrapportering till kund
   • Årsbokslut och årsredovisning
   • Inkomstdeklaration, K10
   • Löner
   • Rådgivning

   Dina erfarenheter

   För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har följande kunskaper och erfarenheter:

   • Utbildning inom ekonomi
   • Minst 3 års erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå, med eget kundansvar
   • Heltäckande kunskap inom redovisningsområdet; Löpande redovisning, fullständig avstämning månadsbokslut, bokslut och årsredovisning
   • Erfarenhet av löner, inkomstdeklaration (K10), skattedeklaration och skattekonto
   • Erfarenhet av analys och rådgivning
   • Systemvan, goda kunskaper i Office-paketet särskilt Excel
   • Flytande svenska i tal och skrift och baskunskaper i engelska
   • Auktoriserad redovisningskonsult/affärsrådgivare är meriterande

   Vem vi tror du är

   För att trivas i rollen som redovisningskonsult hos BW ekonomipartner krävs det att du har ett stort kundfokus, är ansvarsfull och ett sunt förnuft. För dig är det en självklarhet att alltid agera serviceinriktat mot kunden och leverera med hög kvalité. Du är en reflekterande och utvecklingsorienterad person som gärna kommer med nya idéer och förbättringsförslag. Andra viktiga egenskaper är att du är teamorienterad, positiv och prestigelös.

   Passar denna beskrivning in på dig? Sök gärna tjänsten redan idag! Vi gör löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

   Om BW ekonomipartner

   BW ekonomipartner grundades 2010 av Katarina Wadin som idag är byråchef. Vi har sedan starten haft en stadig tillväxt och lönsamhet och blev 2018 nominerade till Årets företagare i Upplands-Bro kommun. BW ser positivt på att verka lokalt i en kommun med stor tillväxt och har ett bra kontaktnät i det lokala näringslivet. Genom att bidra med engagemang och erfarenhet är det vår målsättning att i samarbete med våra kunder utveckla deras affärer.
   Läs mer på www.bwekonomipartner.se 

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!
   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år. Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

   Nyckelord: redovisningskonsult, redovisningsbyrå