Kontor/Administration

2021-02-23

Senior Reklamationskoordinator till Aritco Lift

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Nu söker vi dig, med teknisk bakgrund som har flerårig administrativ erfarenhet samt erfarenhet av reklamationshantering till Aritco Lift i Järfälla.

   Till Aritco Lift i Järfälla söker vi en senior reklamationskoordinator till ett drivet och härligt team. Aritcos ledord är: Innovation, Pålitlighet och Teamwork och det är viktigt att du eftersträvar och står bakom dessa ledord. Du kommer tillhöra Tekniskt Support-avdelningen. Ett team som idag består av 13 personer, varav 3 av dessa arbetar med reklamationshantering. Internt har du ett nära samarbete med hissförsäljning, inköp, produktion, kvalitetsavdelningen och reservdelsförsäljning.

   I din roll arbetar du dagligen med Aritcos partners för att lösa ärenden över hela världen. Du har många olika kontaktytor globalt och registrerar inkommande reklamationer och driver utredningar gällande om reklamationerna ska godkännas eller nekas. Du lägger order och säkerställer leverans av ersättningsmaterial. Du arbetar främst med mail men även telefon och letar information i olika databaser och interna system samt dokumenterar ärendena i Aritcos CRM system.

   Tjänsten är på heltid med start omgående och gäller en direktrekrytering till Aritco. Alla frågor och funderingar kring tjänsten besvaras av The Place.

   Vem tror vi att du är?

   För att göra succé i rollen hos Aritco, tror vi att du har följande bakgrund:

   • Erfarenhet inom reklamationshantering och/eller order/tekniskt support, gärna globalt
   • Flera års erfarenhet inom produktion eller liknande som tex. Tekniker eller teamledare i produktion inom tillverkningsindustri eller fältservicearbete
   • Tekniskt intresse och förståelse
   • Du är administrativt erfaren och tycker det är roligt med implementationer av nya mjukvarusystem (stödsystem)
   • Minst gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning
   • God systemvana, meriterande om du arbetat med Microsoft Dynamics NAV eller motsvarande, tex. SAP
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

   Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en driven och självgående person som har lätt för att komma med egna initiativ. Du har en god problemlösningsförmåga och har lätt för att prioritera dina arbetsuppgifter. Vidare är du en kommunikativ och god teamspelare som tar stort ansvar över dina uppgifter och gärna stöttar dina kollegor. Du har som målsättning att alltid leverera en enastående kundupplevelse oavsett om du ger goda eller lite sämre nyheter för mottagaren.

   Om Aritco

   Aritco är en prisbelönt utvecklare och tillverkare av plattformshissar och villahissar. Vi levererar hissar till både den privata och den publika marknaden över hela världen. Allt började 1995 med en enkel idé: hissar som förbättrar tillgängligheten - överallt! Med oförändrad hängivenhet att leverera de högsta tänkbara kvalitetsstandarderna, med lång erfarenhet inom området, unika tekniska kunskaper och stark fokus på design blev Aritco ledande inom plattformshissar i Europa.

   I dag finns Aritco i fler än 25 000 byggnader och privata hem runt om i världen. 2016 gjorde Aritco framtidssäkring och modern livsstil möjlig för alla, med sina bekväma och eleganta villahissar som lanserades då. Genom åren har vi haft ett nära samarbete med arkitekter, byggföretag, tillgänglighetskonsulter, fastighetsägare och slutanvändare. På så sätt har vi kunnat inhämta värdefulla kunskaper som vi använder oss av vid utveckling av våra hissar. Resultatet: Hissar som tar dig dit du vill komma.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.
   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

   Nyckelord: Reklamationskoordinator, teknik, tekniskt intresse, produktion, Järfälla