Ekonomi/Bank/Finans

2020-11-16

Senior strategisk teknisk inköpare – 50%

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vårt kundföretag är ett globalt teknikföretag som har stått för ingenjörskonst, innovation, kvalitet, pålitlighet och internationalisering i mer än 165 år. Företaget är verksamt i mer än 200 länder, med fokus på områdena elektrifiering, automation och digitalisering. I Sverige har företaget funnits sedan 1893 och har cirka 4 200 medarbetare på ett 40-tal orter med huvudkontor i Arenastaden, Solna.

   Om tjänsten

   Det här är ett konsultuppdrag för dig som är en erfaren och senior inköpare med hög teknisk och kommersiell kompetens. Uppdraget är på 50 % och lokaliserat i Solna.

   Arbetsuppgifter

   Du kommer att stötta flera affärsområden att identifiera lämpliga leverantörer (både regionalt och globalt) av produkter och/eller tjänster som ingår direkt eller indirekt i vår kunds produktportfölj.
   Du kommer också att stötta säljorganisationen och den tekniska projektledningen i att identifiera och analysera inköpsbehoven genom teknisk analys och genomgång av de tekniska specifikationerna. I uppdraget ingår också att förbereda och genomföra strategisk förhandling och kontraktsskrivning.
   I uppdraget ingår också strategisk planering och uppföljning av kontrakten under projektens gång.

   För att göra succé i rollen tror vi att du stämmer in på följande kvalifikationer:

   Vi söker dig som har en bred förståelse och kunskap kring flera tekniska områden som du kan applicera i flera olika kontexter. Det handlar om elektriska och mekaniska installationer såväl som tekniska komponenter. Du har ett gott professionellt omdöme och en stark problemlösningsförmåga.
   Du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbete.
   Kompetens i AB99, SSG och NL09 är meriterande

   Stämmer beskrivningen in på dig? Kul! Sök tjänsten redan i dag då vi jobbar med löpande urval.

   Anställningen

   Tjänsten är på deltid (20h/v).
   Start 2/11 t.om 31/10 2021.
   Du blir anställd som konsult via The Place
   Placering i Solna

   The Place – Where happy work happens
   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling