Kontor/Administration

2020-01-16

Service och reklamationsmottagare sökes till Proffsmagasinet!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Ser du det som en utmaning att lyckas vända en missnöjd kund till en nöjd kund? Då kanske du är redo att axla rollen som service- och reklamationsmottagare till Proffsmagasinet?

   Tjänsten

   Som service-och reklamationsmottagare på Proffsmagasinet kommer du att hjälpa till med returmottagning, returhanteringen samt returuppföljning tillsammans med två ytterligare kollegor. Du kommer i denna roll att tillhöra bolagets kundserviceavdelning men tillsammans med dina närmsta kollegor sitta inne på lagret. Det är ett högt arbetstempo, en del lyft och ofta med många bollar i luften, varför struktur och noggrannhet är ett måste. 

   Arbetstiderna är förlagda under vardagar, eftersom Proffsmagasinet har öppet 07:00-17:00 kommer du ha ett rullande schema förlagd mellan dessa arbetstimmar. Tjänsten är på heltid med önskad start så snart som möjligt och avser en direktrekrytering där du blir anställd direkt av Proffsmagasinet. Kontoret ligger idag nära kommunikationer i Hägersten men kommer under nästa år att flytta in i Ahlsells lokaler i Liljeholmen/Marievik. I just denna tjänst kommer du efter flytten att vissa dagar arbeta från kontoret i Hägersten och vissa dagar från det nya kontoret.

   Arbetsuppgifter

   • Ta hand om returer från ankomst till kontakt med kund när ärendet är löst
   • Hantera reklamationer från kunder, speditörer och leverantörer
   • Inkopplad på telefonslinga gällande ärenden service/reklamation

   Kvalifikationer

   Vi ser följande kvalifikationer som lämpliga för tjänsten:

   • Brinner för kundservice och tidigare erfarenhet av denna typ av kundkontakt
   • Meriterande om du tidigare arbetat inom detaljhandeln
   • Stresstålig, driven och strukturerad
   • Du behärskar svenska i såväl tal som skrift

   Personligt

   Vi tro att du är en person med skinn på näsan och som har lätt för att samarbeta med andra och hålla ordning och reda. Vidare har du inga problem med att arbeta självständigt och kan hantera stress och är inte rädd för att ta de där "jobbiga" samtalen med kund. 

   Om arbetsplatsen:

   Proffsmagasinet är Nordens ledande E-handel inom verktyg och mätinstrument. Verksamheten bedrivs på webbplatserna Proffsmagasinet.se, Staypro.no, Staypro.fi samt Verktygsproffsen.se. Den primära målgruppen är företag då sortimentet består av produkter riktade mot den professionella användaren. Vi välkomnar även privatpersoner som vill köpa högkvalitativa produkter. Verksamheten är extremt expansiv och har sedan start vuxit med ca 50% per år. Idag omsätter verksamheten ca 400 miljoner kronor med god lönsamhet. I januari 2018 förvärvades bolaget av Ahlsell som är den ledande nordiska distributören av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter. 

   Arbetstid/Varaktighet

   Direktrekrytering/Tillsvidare
   Heltid, schemalagda kontorstider mellan 07:00-17:00 (40h/v)
   Startdatum, omgående.

   Nyckelord: reklamtioner, administration, kundservice, lager, rekrytering