HR/Administration/Lön

2022-09-22

Serviceadministratör sökes för långt konsultuppdrag i Malmö

Skåne län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vi söker dig som är en serviceminded och administrativ stjärna och vill jobba på ett stort bolag i en internationell miljö. Känner du dig träffad? Se hit!

   Vår kund

   Vår kund är ett ledande globalt teknikföretag som har stått för teknisk spetskompetens, innovation, kvalitet och tillförlitlighet i mer än 170 år. Verksamt runt om i världen fokuserar de på intelligent infrastruktur för byggnader och distribuerade energisystem, samt på automation och digitalisering inom process- och tillverkningsindustrin. Vår kund kopplar samman de digitala och fysiska världarna för att gynna kunder och samhälle och har ett högt ställt mål inom hållbarhet.

   Rollen och uppdraget

   Det här konsultuppdraget är på heltid (40h/vecka), med start i september och kommer att pågå till och med slutet på juni 2023 - med goda chanser till förlängning därefter. Vår kunds kontor är beläget i Malmö.

   I rollen ingår du i ett team på 14 personer där var alla arbetar med liknande arbetsuppgifter. Du kommer att vara resursstöd med fokus på service, innefattande kontakter både internt och externt med kunder, leverantörer, projektledare, tekniker, säljare och controllers.

   Dina arbetsuppgifter

   • Fakturera, upprätthålla och underhålla serviceorder
   • Löpande kontroller av kundfordringar
   • Support till tekniker vid återrapportering
   • Uppdatering av information i SAP
   • Hantering av leverantörsfakturor
   • Skapande av uppföljningsrapporter

   Kvalifikationer

   För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har:

   • Förståelse för logiska flöden och hur ekonomiska resultat skapas
   • God kommunikativ förmåga, såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska, vilket är vår kunds arbetsspråk 
   • Gymnasieutbildning
   • Goda datakunskaper
   • SAP kunskaper är meriterande

   Dina personliga egenskaper

   Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som tar stort eget ansvar. Din ambition är att ge en professionell administrativ service både externt och internt inom bolaget. Vi söker dig som är social, initiativtagande och positiv. Du är strukturerad och bra på att prioritera samt följa gällande processer. Du arbetar självständigt samtidigt som du har en mycket god förmåga att samarbeta med dina kollegor.

   Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.