Kontor/Administration

2019-12-11

Serviceadministratör till Toshiba Tec

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en grym administratör som gillar både service, system och att jobba i team? Perfekt! Då kan vi ha helt rätt jobb för dig!

   Vi söker för uppdrag till Toshiba Tec i Frösunda vik en serviceadministratör. Här får du en riktigt fin möjlighet att komma in på ett spännande företag i en kul roll med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att ingå i en grupp med 7 personer som har en mycket god teamkänsla och sammanhållning. Här kommer du känna dig välkommen! Detta är ett konsultuppdrag på heltid under 6-12 månader med möjlighet till överrekrytering. Du erbjuds förmånliga arbetstider 8-16.30 (sommartid 8-16) med flex! 

   Dina arbetsuppgifter

   I rollen som serviceadministratör kommer du bland annat administrera serviceavtal, jobba med fakturering och krediteringar samt registervård. Du kommer även svara på frågor via mail från kunder B2B gällande bland annat fakturafrågor. Det här är en bred roll med flera kontaktytor både med kunder men även internt med andra avdelningar på företaget. För den som vill finns goda utvecklingsmöjligheter och chans att vara med i spännande projekt.  

   Din bakgrund

   För att passa i rollen tror vi att du har tidigare administrativ erfarenhet, Du har jobbat i olika affärsssytem och tycker det är kul. Som person är du social, lättsam och tycker om att jobba i team. Du är även serviceinriktad, noggrann och vill alltid göra ditt bästa. 

   Om Toshiba Tec

   Toshiba Tec är en stor leverantör av teknikprodukter och är ett av världens största företag med stor mångfald av produkter som t.ex. vitvaror och avancerade industriella system. Koncernen har närmare 200 000 anställda med 580 olika dotterbolag. Toshibas huvudkontor är beläget i Solna, Stockholm och här jobbar ca 60 personer. Du jobbar naturnära och har nära till både gym och trevliga restauranger. 

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling