Kontor/Administration

2019-11-19

Serviceavtalsadministratör på deltid till Europeiska Motor

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du få in en fot på ett bilföretag i framkant och dessutom få ett meriterande extrajobb? Då kan du vara den vi söker till Europeiska Motor! Sök idag då urval sker löpande!

   Tjänsten
   Till Europeiska Motor i Sundbyberg söker vi dig som vill få in en fot på ett bilföretag i framkant och samtidigt ha ett meriterande extrajobb. Vi söker dig som kan arbeta cirka 3 timmar varje eftermiddag, måndag – fredag klockan 13.00-16.00 för att täcka upp på serviceavtalsavdelningen. Arbetsuppgifterna innefattar allt ifrån administration kring serviceavtal i samband med leverans av nya och begagnade bilar, administration kring förlängningar, förvalta avstämningslistor, offerter, telefon och mailkontakt både internt och externt samt ett nära samarbete med säljarna.

   Tjänsten passar perfekt för dig som har en annan, relativt flexibel sysselsättning och kan arbeta deltid. Du kommer vara anställd av The Place och arbeta som konsult hos Europeiska Motor. Vi ser gärna att du kan starta omgående och uppdraget sträcker sig 6 månader fram, med goda chanser till förlängning.

   Kvalifikationer
   Följande kvalifikationer ser vi som lämpliga för att passa in i rollen hos Europeiska Motor:

   • Administrativ förmåga, gärna tidigare erfarenhet från liknande roll
   • Annan sysselsättning, exempelvis studier på sidan av
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
   • Erfarenhet från bilbranschen ser vi som meriterande

   Vem är du?
   Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en kommunikativ och social person som arbetar lika bra självständigt som i team. Du är stresstålig och har förmågan att prioritera rätt saker, vidare är du orädd inför nya utmaningar och har en hög servicenivå.

   Europeiska Motor
   Europeiska Motor är Sveriges största enskilda återförsäljare av Toyota och omsätter ca 790 miljoner. De är ca 170 medarbetare och har sin anläggning och huvudkontor i Sundbyberg. Förutom anläggningen i Sundbyberg har de ett antal fullserviceanläggningar i Stockholm och på andra orter i Sverige.

   The Place – Where happy work happens
   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

   Vänta inte på bättre tider – intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas inom kort. Sök därför direkt!

   Sökord: administration, serviceavtalsadministration, serviceavtalsadministratör, biladministration, serviceavtal