Kontor/Administration

2019-05-29

Serviceavtalsadministratör på deltid till Europeiska Motor

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Vill du få in en fot på ett bilföretag i framkant och dessutom få ett meriterande extrajobb? Då kan du vara den vi söker till Europeiska Motor! Sök idag då urval sker löpande!

  Tjänsten
  Till Europeiska Motor i Sundbyberg söker vi dig som vill få in en fot på ett bilföretag i framkant och samtidigt ha ett meriterande extrajobb. Vi söker dig som kan arbeta cirka 2–3 timmar varje eftermiddag, måndag – fredag för att täcka upp på serviceavtalsavdelningen. Arbetsuppgifterna innefattar allt ifrån administration kring serviceavtal i samband med leverans av nya och begagnade bilar, administration kring förlängningar, förvalta avstämningslistor, offerter, telefon och mailkontakt både internt och externt samt ett nära samarbete med säljarna.

  Tjänsten passar perfekt för dig som har en annan, relativt flexibel sysselsättning och kan arbeta deltid. Du kommer vara anställd av Placera Personal och arbeta som konsult hos Europeiska Motor. Vi ser gärna att du kan starta i början av augusti och uppdraget sträcker sig fram till årsskiftet, med goda chanser till förlängning.

  Kvalifikationer
  Följande kvalifikationer ser vi som lämpliga för att passa in i rollen hos vår kund:

  • Administrativ förmåga, gärna tidigare erfarenhet från liknande roll
  • Annan sysselsättning, exempelvis studier på sidan av
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Erfarenhet från bilbranschen ser vi som meriterande

  Personligt
  Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en kommunikativ och social person som arbetar lika bra självständigt som i team. Du är stresstålig och har förmågan att prioritera rätt saker, vidare är du orädd inför nya utmaningar och har en hög servicenivå.

  Företaget
  Europeiska Motor är Sveriges största enskilda återförsäljare av Toyota och omsätter ca 790 miljoner. De är ca 170 medarbetare och har sin anläggning och huvudkontor i Sundbyberg. Förutom anläggningen i Sundbyberg har de ett antal fullserviceanläggningar i Stockholm och på andra orter i Sverige.

  Intresse för tjänsten?
  Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

  Sökord: administration, serviceavtalsadministration, serviceavtalsadministratör, biladministration, serviceavtal

  Placera Personal blir The Place

  Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!