Kontor/Administration

2019-05-15

Servicekoordinator sökes till Mieles Contact Center i Solna!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Brinner du för att ge god service till kunder och att få agera företagets ansikte utåt? Miele söker nu en servicekoordinator till deras Contact Center team, sök redan idag!

   Företaget
   Miele med huvudkontor i Tyskland är Europas största familjeföretag i vitvarubranschen, grundat 1899. Miele är en internationell koncern, verksam i 47 länder, med drygt 19 500 anställda. Företaget har sedan starten byggt sin marknadsposition på att ligga främst inom kvalitet och teknik. "Immer Besser", fritt översatt "Alltid bättre", speglar de kärnvärden som Miele har haft ända sedan företaget grundades: Att ständigt sträva efter att åstadkomma något bättre. Miele AB är koncernens dotterbolag i Sverige med ca 115 medarbetare. Detta är ett konsultuppdrag med start i juni och avser till en början ett föräldravikariat men är långsiktigt med möjlighet till anställning. 

   Om tjänsten
   Du kommer i den här rollen att arbeta i deras Contact Center som består av totalt ca. 20 kollegor och du kommer att ingå i gruppen som jobbar inom after sales. Som servicekoordinator arbetar du med telefonen och datorn som huvudsakliga arbetsredskap. Du arbetar i en supportfunktion med att hitta lösningar åt kunden där dina främsta arbetsuppgifter kommer därför att vara att hantera inkommande mail och samtal från återförsäljare och konsumenter, gällande i huvudsak felanmälan och andra typer av serviceärenden. Du handlägger och koordinerar serviceordrar och har kontakt med deras Tekniska avdelning. Även uppföljning av säljorder av reservdelar och tillbehör förekommer. Viss ekonomiadministration ingår, såsom uppföljningar mm. I ditt team finns även en teamledare som stöttar upp gruppen och ni tillsammans kommer att arbeta för att ge era kunder den allra bästa servicen.

   Rollen passar dig som tycker om att göra självständiga bedömningar av varje ärendes prioriteringsbehov och trivs med att ta ett stort eget ansvar. På Miele kommer du att arbeta i affärssystemet SAP samt i MS Office. Miele har sitt kontor i Solna där du har nära till kollektivtrafik och tjänsten är på heltid med fasta arbetstider mån-fred 8:15-16:30.

   Kvalifikationer
   Följande bakgrund ser vi som lämplig för tjänsten:

   • Tidigare erfarenhet av en liknande roll, där du arbetat mycket med telefon och mail
   • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
   • Du behärskar Officepaketet och har god datorvana
   • Tidigare erfarenhet av SAP ses som meriterande

   Personligt
   Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. För att passa i rollen på Mieles Contact Center är du som person öppen, prestigelös och trivs att arbeta i team. Du är ansvarsfull, serviceinriktad och bidrar med en positiv stämning och har gärna ett tekniskt intresse. Vidare trivs du att arbeta i ett högt tempo och är flexibel inför olika arbetsuppgifter.

   Stämmer beskrivningen in på dig? Sök då tjänsten redan idag, urval sker löpande!

   Arbetstid/Varaktighet
   Heltid - arbetstid kl.8.15-16.30
   Startdatum - juni
   Ett långsiktigt konsultuppdrag via Placera Personal med goda möjligheter till förlängning alt. övertag direkt till kund

   Nyckelord: kundservice, kundtjänst, kundsupport

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.