Kontor/Administration

2019-05-24

Servicekoordinator till spännande sommarjobb i Malmö

Skåne län Visstid (Sommarmånader (juni-augusti))

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Kan du arbeta i sommar och vill få in en fot på ett innovativt företag i framkant? Ta chansen och sök tjänsten som Servicekoordinator till vår kund i Malmö. Urval sker löpande!

  Tjänsten
  Till vårt kundföretag i Malmö söker vi nu en servicekoordinator som huvudsakligen kommer stötta vår kunds tekniker i det dagliga arbetet. Arbetsuppgifterna inkluderar allt från servicebokningar, beställningar av reservdelar, fakturaärenden, order- och lagerhantering, hantera ärenden från företagskunder via telefon och mail samt materialplanering.

  Du kommer tillhöra ett positivt team som består av sju andra koordinatorer, sju tekniker och sex installatörer och sitta i fina lokaler i Malmö. Detta är ett konsultuppdrag med start 10 juni fram till 30 augusti, med chans till förlängning. Du kommer vara anställd av Placera Personal och arbeta som konsult hos vårt trevliga kundföretag. Tjänsten är på heltid, 08.00-17.00.

  Kvalifikationer
  Följande bakgrund ser vi som passande för tjänsten som servicekoordinator:

  • Minst 2 års erfarenhet från arbete som koordinator
  • God systemkunskap och administrativ förmåga
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

  Personligt
  Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en ansvarstagande person som leder ditt eget arbete och ser till att dina uppgifter blir utförda. Du har lätt för att skapa kontakt och relation med olika typer av människor och arbetar proaktivt för att hela tiden ligga steget före. Vidare är du flexibel och anpassar dig till situationen samt ser hinder som en utmaning snarare än ett problem.

  Företaget
  Vårt kundföretag är världsledande inom innovation och design och arbetar för att ständigt kunna leverera de lösningar som deras kunder efterfrågar. De arbetar för att rätt verktyg och instrument ska kunna göra en positiv skillnad för både kunders vardag och vår planet. De har varit verksamma inom sin bransch i över 90 år och har ett gediget servicenätverk där du som kund kan få hjälp 24/7, vart du är befinner dig i världen.

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

  Sökord: Servicekoordinator, koordinator, serviceadministratör, Malmö