HR/Administration/Lön

2022-09-02

Serviceminded kontorsassistent sökes till bolag i Nacka

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Här ges du möjlighet att utvecklas och växa i en fantastiskt rolig roll då du både jobbar med administration och service i kontakt med olika kunder och företag – den perfekta mixen!

   Om tjänsten

   I rollen som kontorsassistent utgår du från bolagets kontor i Nacka, närmare bestämt invid Sickla Köpkvarter. Bolaget jobbar med Relocation vilket innebär att de jobbar nära internationella och nationella bolag med säte i Sverige, som anställer medarbetare från andra länder och ska flytta till Sverige. Relocationexperternas uppdrag är att säkerställa så att de nyanställda och deras familjemedlemmar får professionell support i samband med att integrera sig på bästa sätt. Därför finns de med under hela processen då nya medarbetare flyttar till Sverige, men även när och om de lämnar Sverige. Nu söker vi dig som tycker att detta låter spännande, som brinner för service och som vill lära dig mer om denna bransch genom att assistera relocationexperterna! 

   Det här är en rekrytering där vi på The Place söker vår kunds nya stjärna. Tjänsten är på heltid (40h/vecka) med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. När du blivit varm i kläderna finns möjligheten att jobba på distans. Föredrar du att jobba från kontoret har bolaget ett trevligt kontor beläget ca 10 min från Slussen med goda kommunikationer. 

   Arbetsuppgifter

   Rollen som Kontorsassistent är bred och du kommer bland annat administrera, koordinera och vara support vid:

   • Bostadssökningar, visningar, upprättande av hyresavtal och tillträden
   • Tecknande av abonnemang
   • Folkbokföring
   • Öppnandet av bankkonton 
   • Sökandet efter förskola/skola för medföljande barn

   Det innebär att du kommer att:

   • Bli upplärd av kunniga relocationexperter
   • Jobba i en internationell miljö och träffa människor från olika kulturer och delar av världen
   • Ha ett mångsidigt jobb då du både jobbar från kontoret och assisterar relocationexperterna vid olika ärenden så som visningar och att besöka myndigheter som Skatteverket tillsammans med företagskundernas nyanställda

   Dina erfarenheter

   • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift
   • Goda kommunikationskunskaper är viktigt då mycket av arbetet sker över telefon och mejl
   • Goda datakunskaper (främst Office)
   • God lokalkännedom i Stockholm 
   • Erfarenhet av serviceyrke och administration
   • Gärna egen utlandserfarenhet

   Personligt

   Vi söker dig som är positiv, strukturerad och driven. Vi sätter ett stort värde på proaktivitet, ett starkt engagemang samt att du tycker om att möta olika människor. Vidare ser du det som en fördel att arbetsdagarna ser olika ut och är flexibel när det kommer till att växla mellan olika arbetsuppgifter.

   Låter detta som något som passar dig? Perfekt! Intervjuer kommer att ske i augusti. I samband med rekrytering begär vi utdrag ur polisens belastningsregister. Varmt välkommen med din ansökan!

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   Sökord: Service, Koordinering, Administration, Administratör, Guide, Turism, Kundservice, Hyresmäklare, Relocation, Relocationkonsult, Remote