Kontor/Administration

2020-01-30

Serviceminded stjärna till Aktiespararnas medlemsservice

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Älskar du service och kommunikation och är duktig på kundrelation och administration? Sök då denna roliga tjänst till medlemsservice på Aktiespararna!

   Tjänsten

   Ta chansen och bli en del av Aktiespararnas medlemsservice! Nu söker vi dig, som brinner för kommunikation och service. Du kommer att arbeta i en bred roll med fokus på Aktiespararnas medlemmar. Mycket av kommunikationen sker via telefon, men även på mail. Under 2020 planeras införande av kommunikation via chatt. Du hanterar serviceärenden, utskick, aviseringar och påminnelser. Du kommer att arbeta i medlemssystemet Softadmin, som implementerades för 1,5 år sedan och ansvara för att registrera nya medlemmar och ändra befintliga. I rollen ingår även att arbeta med aviseringsfiler och filkörningar som läses in och skickas vidare till tryckeri samt köra bankfiler varje morgon.

   På medlemsservice arbetar idag två personer, där du kommer ersätta den ena personen som går i pension i juni. Vi hoppas att du kan börja i mitten av januari så att du får en gedigen introduktion och kan gå parallellt med personen som du ska ersätta. Tjänsten är på heltid, med arbetstiderna 08.15-17.00, med möjlighet till flex. Detta är en form av rekrytering där du initialt arbetar som konsult via The Place. Intentionen är, om båda parter är nöjda, att efter sex månader övergå till fast anställning hos kundföretaget.

   På Aktiespararna kommer du till ett företag med bra och positiv stämning som ligger centralt i nya och fräscha lokaler. Sök tjänsten redan idag, så hoppas vi att vi hörs av och får prata mer om rollen hos Aktiespararna!

   Vem är du?

   För att trivas hos Aktiespararna och på medlemsservice tror vi att du har följande profil:

   • God administrativ förmåga och kundserviceerfarenhet från en liknande roll
   • Avslutad gymnasieutbildning inom ekonomi eller dylikt
   • God datorvana och kunskap i Excel, har du även erfarenhet från något CRM-medlemssystem är det mycket meriterande
   • Erfarenhet av arbete på medlemsservice och/eller medlemsregister är mycket meriterande

   För att passa in i gänget tror vi att du är en servicestjärna med ett stort engagemang som levererar service i världsklass. Du kommer gärna med egna initiativ och är positiv till förändringar. Du kan arbeta i ett högt tempo, har god prioriteringsförmåga och kan växla mellan dina arbetsuppgifter.

   Företaget

   Aktiespararna är Sveriges största medlemsorganisation för privatpersoner som sparar i aktier och fonder. Med objektiv kunskap, utbildningar och rådgivning guidar vi till ett klokt sparande med målet att fler ska bli framgångsrika sparare. De vänder sig både till nybörjare och proffs och har idag ca. 65 000 medlemmar.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

   Nyckelord: Medlemsservice, kundservice, administration, Excel, Aktiespararna