IT/Teknik

2022-01-14

Servicetekniker till DHG

Stockholms län Tillsvidare 2022-02-10 | 24 dagar kvar

   Är du en tekniker som brinner för kvalité och service i toppklass? Har du även letat efter möjligheten att utvecklas på ett innovativt och internationellt medicintekniskt företag?

   Då tror vi att du som läser denna jobbannons kan vara den vi söker!

   Vi söker just nu efter en servicetekniker till vår omtyckta kund DHG. Företaget ingår i en stor internationell koncern och i rollen som servicetekniker kommer du jobba tillsammans med ett vasst team som ansvarar för kunder på den svenska marknaden.

   Om rollen som Servicetekniker

   I rollen som Servicetekniker kommer du att ingå i ett litet team. Du kommer att genomföra servicearbeten på DHG:s produkter ute på fältet samt på kontoret. Du arbetar aktivt för att koordinera och kommunicera med DHG:s kunder och externa installatörer, och du har ansvar för att service-, reparations- och installationsverksamheten följer rutinerna i det interna kvalitetssystemet.

   Tjänsten innehåller även administration av installation, service och reparationsarbeten via ett CRM system. Som Servicetekniker jobbar du, tillsammans med ditt team, mot gemensamma mål och rapporterar pågående och stängda kundärende, installations, service- och reparationsarbeten till er teamleader.

   Kvalifikationer och färdigheter vi tror att du har:

   För att trivas och göra succé i rollen som servicetekniker på DHG tror vi att du:
   • Har några års erfarenhet som servicetekniker eller montör
   • Gymnasieutbildning inom teknik eller liknande
   • Har erfarenhet av Microsoft Office programmen, Word och Excel
   • Talar flytande svenska och har god förståelse för engelska
   • Har B-körkort

   Det är även meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet AX12 eller CRM-system.

   Vem vi tror att du är:

   För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som läser denna annons brinner för teknik och support, och möter nya utmaningar med en positiv inställning. Du trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar, samtidigt som du stöttar upp dina kollegor och inte är rädd för att be om hjälp. Vi tror att du gillar att arbeta såväl operativt som strategisk, och alltid strävar efter att lösa problem och förbättra kundsupplevelsen.

   Arbetstid/Varaktighet

   Heltid (40h/v)
   Placering: Kista.
   Start: Februari, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

   Passar beskrivningen in på dig? Det hoppas vi så klart att den gör! Tveka i så fall inte att skicka in din ansökan. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

   Om DHG

   DHG, Direct Healthcare Group, är ett globalt företag inom medicinteknik som genom innovativa och ledande lösningar strävar efter att utveckla individers hälsa och välmående. Företaget arbetar aktivt med att stötta vårdgivare och deras patienter genom patientvårdslösningar inom affärsområdena "Safe Moving & Handling", "Pressure Ulcer Prevention" och "Bathroom Safety". DHG arbetar i nära samarbete med vårdpersonal för att förbättra resultaten, sänka kostnaden för vården och utöka tillgängligheten för medicinska lösningar för människor med vårdbehov.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

    

    

   Sökord: Servicetekniker, montör, AX12